Új autóbusszal erősít a ’’CITY TOUR Hop on Hop off” Kft.

Forrás: turizmus.com

 2016. március 24. 14:41

Rendhagyó városnézés keretében mutatta be új, VOLVO gyártmányú, Euro 5-ös motor által hajtott buszát a CITY TOUR csapata. Az új autóbusz vásárlásával a cég megtette az első lépéseket legfontosabb célja felé: európai színvonalú kiszolgálás a környezettudatosság jegyében.

A napokon belül Budapest lüktetésébe becsatlakozó busz arculatát tíz Rio Klub-os sporthős fotójával varázsolták egyedivé. A Rio Klub tevékenységével azonosulni tudó CITY TOUR, támogatásával és a sportolók népszerűsítésével járul hozzá a sportsikerekhez!


A keddi városnézésen a szakma meghívott képviselőin kívül jelen volt a cselgáncsozó Joó Abigél és az öttusázó Földházi Zsófia is. A program keretében vendégeink ellátogattak a Fővárosi Állat-, és Növénykertbe, ahol a cég a logójához híven egy zsiráfot fogadott örökbe.
Opra Nikoletta, a CITY TOUR ügyvezető igazgatója, bemutatta az idei fejlesztéseket és elmondta, továbbra is azon fognak dolgozni, hogy minél emlékezetesebb élményekben részesítsék a Budapestre látogató vendégeiket! (x)