Volt egyszer egy COOPTOURIST

Forrás: turizmus.com

 2019. november 11. 15:54

A legendás utazási iroda alapításának 50. évfordulója alkalmából összegyűltek az egykori kollégák egy baráti beszélgetésre, nosztalgiázásra és egy finom ebédre a hétvégén.

A szombati találkozón a vállalat egykori dolgozói közül 57-en vettek részt. Ott voltak a központ munkatársai mellett a beutazási, a kiutazási és a belföldi részleg dolgozói, továbbá idegenvezetők és autóbuszosok, valamint a hét budapesti és az öt vidéki hálózati iroda dolgozói – tudtuk meg Kámán József egykori belföldi igazgatótól, a találkozó szervezőjétől.

Megtelt a Thököly Étterem az utazási iroda egykori dolgozóival

Fotó: Kámán József

A nagy múltú utazási iroda felszámolása 2003-ban kezdődött. Akkor tervben volt az átszervezés után a cég újraindítása, ám ez végül elmaradt.

Újra együtt a régi kollégák: Kozmáné Béres Anikó, Szabó Sándorné, Nagy Sándorné, Kiss Márta, Fajó Ágnes, Kámán József

Fotó: Kámán József

Emlékezetes, hogy a Cooptourist a legnagyobb forgalmú hazai irodák között volt egykor, 1996-ban árbevétele elérte a 3,5 milliárd forintot, és szerepelt az FVW német szaklap kétszázas európai toplistáján is.

Juhász Margit, Kámánné Katona Zsuzsanna, Ágoston Zsuzsanna, Molnár Éva, Kovácsné Juhász Zsuzsanna, Báthori Zsuzsanna, Varga Ildikó, Maros Erika, Bohács Margó, Rozgonyi Ildikó

Fotó: Kámán József

Czillerné Boda Edit, Patkós Sándor, Baranyai István, Bányász Lajos, Spett György

Fotó: Kámán József

Tütünkov Jordán, Alcsuti Anikó, Lovas Lajosné, Briski Borbála, Pázmándi Beáta, Borbély Éva

Fotó: Kámán József