Virtuális nyereményjátékkal kampányol Sárvár

Forrás: turizmus.com

 2023. július 19. 10:44

A fürdőváros turisztikai szervezetének újszerű nyári kampánya a fürdőváros ismertségét igyekszik tovább növelni. Ezúttal a strandfelszerelések gyors bepakolásával lehet sárvári wellness pihenést nyerni.

Előrevetíti a sikert, hogy a tabellára már néhány nappal a játék elindítása után több ezren iratkoztak fel – tájékoztatott Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője. A Beach Bag Rush névre keresztelt játék egészen a nyár végéig fut, abba még most sem késő bekapcsolódni.

A nyereményjátékban a feladat rendkívül egyszerű: a random generált strandfelszerelésekhez kapcsolódó szavak rajzolt megfelelőjét kell megtalálni az összekevert piktogramok között. A játék időre megy, a feladat teljesítéséhez mind a 16 elemet be kell helyezni a strandtáskába. Minél jobb az idő, a játékos annál több pontot gyűjt. A tabellára feliratkozni az elért pontszámmal lehet.

A kihívást sikeresen teljesítők lehetnek esélyesek a sárvári wellness nyeremények egyikére

Fotó: Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft.

A pontszám és a tabellán elfoglalt helyezés nem függ össze a nyerési esélyekkel, a sorsoláson való részvételnek csupán a feliratkozás a feltétele.