A nyugalom szigete a város közepén

Forrás: turizmus.com

 2016. március 01. 14:00

Ebben a rohanó világban nehéz megtalálni a meghitt és nyugodt pillanatokat. De ha szereti a finom ételeket és imád gyönyörködni a tájban, akkor tudunk egy helyet, ahol biztos jól fogja érezni magát! Az idő telik, az emberek rohannak és kapkodnak.

Minden gyorsul ebben a világban, pedig néha jó lenne megállni egy kicsit és jót beszélgetni, elfogyasztani egy nyugodt vacsorát, vagy csak elgondolkozni az élet apró örömeiről. Nincs is erre jobb hely, mint egy hajó fedélzete, ami kicsit kiszakad ebből a világból. A Dunán ringatózva minden lelassul.


A Pannónia Gasztrohajó egy olyan sziget a városban, ahol nyugodtan leülhet ismerőseivel, családjával vagy szíve választottjával és kellemes időt tölthet el finom ételek és gyönyörű panoráma mellett. Az érdeklődőket márciusban a Macok Bisztró és Borbár csapata látja vendégül a fedélzeten, mely könnyed és fiatalos lendületű hely az egri vár tövében, nemzetközi ételeket egries stílusban bemutató konyhával és olyan borkülönlegességekkel, amelyek már csak a gyűjtők pincéjében találhatók meg. Macsinka János, akit méltán nevezhetünk Eger séfjének, egy új, lelkes csapattal az idei év elején tért vissza régi kedvenc éttermébe, amely a város első séféttermeként üzemel. A Macok új csapatának legfontosabb célkitűzése között szerepel, hogy kivívjuk a város legjobb konyhája címet és mellette olyan családias, baráti légkört teremtsünk a Macokban, ahol generációk élvezhetik együtt a jó ételeket és borokat, kötetlen hangulatban, mintha otthon lennének.
A Pannónia hajó hangulata a múlt század eleganciáját idézi. Egy megnyugtató környezet, ahol az ember úgy érezheti, hogy az idő megállt. Ahogy a csodásnál csodásabb fogásokat kóstoljuk, elgyönyörködhetünk a kilátásban és elcseveghetünk nyugodtan, minden sietség nélkül. A két és fél, három órás program visszahozza azoknak az időknek a hangulatát, mikor még mindenki ráérősen élte az életét. A fogások között pedig rengeteg időnk van egymásra, szeretteinkre, esetleg magunkra. A vacsora után megújult erővel és tele élményekkel térhetünk vissza a való világba, tudván, hogy ez a kis hajó bármikor vissza vár minket néhány nyugodt órára.

Tudjon meg még többet www.pannoniahajo.hu honlapon!(x)