A Városligeti Műjégpályán is szurkolhatunk a foci Eb ideje alatt

Forrás: turizmus.com

 2021. június 08. 16:14

Az Eb ideje alatt a Városligeti Műjégpályán várja a futballrajongókat és a kikapcsolódásra vágyókat az UEFA hivatalos budapesti szurkolói zónája.

Focilázban indul a nyár Budapesten: a június 11. és július 11. között zajló labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt a főváros négy izgalmas mérkőzés mellett az esemény kísérőrendezvényeinek helyt adó, ingyenesen látogatható szurkolói zónával gondoskodik a szórakozásról.

A szigorú egészségügyi előírások szerint kialakított helyszín a meccseknek otthont adó Puskás Arénától alig másfél kilométernyire, a Városligeti Műjégpályán várja a kikapcsolódni vágyókat, ahova védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni.

Készül a szurkolói zóna a Műjégpályán

Fotó: Red Lemon

A szurkolói zónában elhelyezett óriáskivetítők előtt közösen lehet szorítani a magyar válogatott – és Európa többi sztárcsapatának – sikereiért. Lesz étel- és italfogyasztási lehetőség, e-sport sarok, teqball, ügyességi akadálypálya, fotósarok, valamint számos szórakoztató program; a többi közt színpadi beszélgetések futball szakemberekkel és hírességekkel.A szurkolói zóna 31 napon keresztül 11 órakor nyit és az utolsó meccs után egy órával, szünnapon 22 órakor zár.

Közösen lehet majd szurkolni

Fotó: Red Lemon

Az esemény ideje alatt a szervezők a szurkolói zónával kapcsolatos legfrissebb információkat, tartalmakat, valamint a részletes programbontást a Puskás Aréna Facebook-oldalán teszik közzé.