A világ több mint 100 országába kínál körutazást az 1000 Út Utazási Iroda

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2023. április 12. 11:45

A hagyományos programok mellett fix időpontokban indított egzotikus utazások, új európai és gasztronómiai körutazások is szerepelnek az 1000 Út Utazási Iroda 2023-as katalógusában. Újra szerepel kínálatukban Oroszország és Kína – derült ki az iroda katalógusbemutató rendezvényén.

Újdonságaik közül ki kell emelni az egzotikus üdüléseket, melyeket már nemcsak egyéni utasok számára állítanak össze, hanem fix időpontokban is kínálják egész évben, magyar nyelvű programokkal, számos paradicsomi helyszínre: Balira, Thaiföldre, Mauritiusra, a Seychelle- és a Maldív-szigetekre, Zanzibárra, Dominikára, Mexikóba.

„A termékek előnye a garantált ár, az online foglalhatóság, az azonnal visszaigazolható repülőjegy és szállás. Tapasztalataink alapján áraink versenyképesek, az utasok által összeállított programoknál jóval kedvezőbbek" – emelte ki Gorszkij Jaroszlav, a 22 éves tapasztalattal rendelkező túraszervező irodavezetője, hozzátéve, hogy a jutalékot a teljes árból biztosítják a partnerirodák számára. A csomagok rugalmasan alakíthatók, a szálloda, az ellátás, az utazás hosszának tekintetében egyaránt, összeállításukhoz prémium légitársaságokat és kipróbált, jó vendégértékeléssel rendelkező szállodákat választottak, azokhoz magyar nyelvű asszisztenciát és programokat kínálnak. Programjaik 10 főtől garantáltan indulnak.Kínálatuk az Európán belüli úti célok esetén is gazdag, a klasszikus körutazások mellett újdonságként bor- és gasztronómiai programokat indítanak, többek között Emilia-Romagnába és San Marinóba, Szicíliába, Champagne-ba, Galíciába, Skóciába, Athénba. Az érdeklődők különleges körutazásokon vehetnek részt velük egyéb úti célok mellett Norvégiában, Walesben, Észak-Cipruson.

Utasaik kérésére újra szerepel árualapjukban Oroszország, a résztvevők Szentpétervárra, illetve Szentpétervárt és Moszkvát kombináló programra indulhatnak velük a nyári időszakban 3-3 időpontban. „A csoport Helsinkibe érkezik, onnan busszal megyünk tovább. A korábbi túránkkal szemben ez az utazás egy nappal hosszabb, viszont Helsinki-városnézéssel gazdagodott" – tájékoztatott a szakember.

A nyári időszakban újra utaztat Szentpétervárra az 1000 Út

Fotó: 123rf.com

 

A másik nagy visszatérő desztinációjuk az idén Kína, amely három évi bezártság után újra megnyitott a turisták előtt. Az ázsiai országra kíváncsiak a 8 napos Peking/Shanghai program, a 16 napos, Pekingtől Makaóig tartó körutazás, valamint a 14 napos dél-kínai program közül választhatnak. „Partnereinknek felhívtuk a figyelmét arra, hogy a kötelező ujjlenyomat-leadáshoz utasainknak személyesen kell megjelenniük a nagykövetségen" – emelte ki.

Az 1000 Úrnál az idei évben a forgalom további növekedésre számítanak, a jelentkezés volumene ugyanakkor hektikusan változik, nagyobb hullámok jóval az indulást megelőzően vagy közvetlenül az utazás indulása előtt tapasztalhatók. A tudatosan utazók száma éppúgy növekszik, mint a különleges igényeké, a garantált indulású programok előnyt élveznek. A visszajelzések szerint utasaik a kislétszámú csoportokat, a belvárosi szállodákat, kiemelten jó idegenvezetőket és a rugalmasságot egyaránt értékelik. Az általános áremelkedés ellenére – melyek leginkább a repülőjegyeket és az európai szállásokat érinti – sokan foglalnak őszi utazásokat is – összegezték a trendeket.

A nagy kereslet miatt az iroda több pozícióra folyamatosan keresi új kollégáit.