Abszolút Debrecen - új kampány Debrecenben

Forrás: turizmus.com

 2015. május 30. 10:21

„Abszolút Debrecen" néven a város új belföldi turisztikai marketing akciót indított, melynek célja a belföldi vendégéjszakák számának növelése.

Az akció neve: ABSZOLÚT DEBRECEN! Az akció időtartama alatt (2015. június 22. – július 13.) kedvezményes szálláshely ajánlatokkal várják a városba látogatókat. Az akcióhoz csatlakozott szálláshelyeken az „Abszolút Debrecen" csomagajánlatot igénybe vevő vendégek megkóstolhatják Debrecen város borát, valamint az eredeti debreceni páros kolbászt is.  Az élmény a csomagban lévő ajándék városnéző sétával lesz teljes.
Az akció keretében további kedvezményeket biztosít a Déri Múzeum, a Modem és az Irodalom Háza az érvényes kombinált belépőjéből, a Debreceni Református Kollégium Múzeuma, az Agóra Tudományos Élményközpont, a Nagyerdei Víztorony, az Ikon Étterem, a Barabás Étterem, a PM Choco Kézműves Csokoládébolt, a Főnix Rendezvényszervező Kft. a Nagyerdei Szabadtéri Színpad programjainak jegyáraiból, és a látogatók a városnéző kisvonatot is kedvezőbb áron vehetik majd igénybe.

A DKV 10% kedvezményt biztosít a 72 órára érvényes családi helyi tömegközlekedési jegy árából (villamos, trolibusz, autóbusz).

Az akciót utazási, életmód, hír- és szabadidős témákkal foglalkozó portálokon népszerűsítik, az akció részleteiről a http://abszolutdebrecen.hu oldalon olvashatók hasznos információk.