Ajándékozzon élményt karácsonykor!

Forrás: turizmus.com

 2018. december 07. 15:23

Ma már egyre többen adnak ajándékutalványt szeretteiknek, hiszen az élmény sokkal többet ér, mint egy újabb pulcsi vagy elektronikai kütyü. A Bükfürdő Thermal & Spa minden korosztály számára ideális helyszín a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Élményteli pihenés Bükfürdőn

A Bükfürdő Thermal & Spa az ország második legnagyobb fürdőjeként 18 hektárnyi területen fekszik. A gyógyvizéről méltán híres fürdőben Gyógyfürdő, Élményfürdő, modern Szaunavilág, Wellness Centrum és saját gyógyászati részleg is található. Így aztán tényleg van miből válogatni: a felnőtteknek a gyógyvizes medencék és az Élményfürdő ígérnek pihenést, a gyermekek Bükfürdő egyedülálló pancsolójában, a Cápabarlangban játszhatnak egész nap, a szauna szerelmesei pedig a Szaunavilág 10 féle kabinjának egyikében születhetnek újjá. A fürdőzés és a szaunázás után egy kellemes masszázzsal érdemes zárni a napot.

Kis kártyában nagy ajándék

Ha szeretné átadni a bükfürdői pihenést szeretteinek, kétféle mód közül választhat: ajándékutalvány vagy ajándékkártya. Előbbi esetén szabadon válogathat a fürdőbelépők, masszázsok, komplett spa ajánlatok között, így egyedileg összeállított ajándékutalvány csomagot adhat át a fa alatt. Ha az ajándékkártyát választja, akkor egy tetszőleges összeggel töltheti fel azt, amelyet az ajándékozott arra vásárol le Bükfürdőn, amire csak szeretné!

További információ és a vásárlás részletei: www.bukfurdo.hu

(X)