Összevont zónák és kivételes ajánlatok Bükfürdőn

Forrás: turizmus.com

 2018. október 26. 11:25

Bükfürdő az ország második legnagyobb fürdőjeként számos szolgáltatással várja vendégeit az év minden napján.

Most különleges kedvezményben lehet részük az itt fürdőzőknek: az élményfürdőt csak plusz 500 forintért vehetik igénybe a vendégek, és mindössze 100 forintért gyermekjegyet is válthatnak.

A Bükfürdő Thermal & Spa három különböző zónával (Gyógyfürdő, Élményfürdő, Szaunavilág), Medical Wellness Centrummal és saját Gyógyászati részleggel rendelkezik a hatalmas 18 hektáros területen – így biztosan mindenki megtalálja a számára legjobb szórakozási és pihenési lehetőséget,akár egyedül, akár párosban, akár a családdal érkezik. A fürdő a téli szezonban is 15 különbözőmedencével, élménycsúszdákkal, szauna felöntésekkel és masszázsokkal várja az érdeklődőket.

 

Most azonban még több szolgáltatást próbálhat ki kevesebbért, hiszen szeptember 17-től december 15-ig a korábbi árhoz képest csak plusz 500 forintért veheti igénybe a Gyógyfürdő mellett az Élményfürdőt is, amelyben a hatalmas élményelemekkel ellátott medencén túl pezsgőfürdőzhet, csúszdázhat, és megmártózhat a Négy évszak medencében is. Sőt, a 0-6 év közötti gyermekeknek mindössze 100 forintért válthat belépőt a fürdő mindkét zónájába, amely összeg levásárolható a fürdő saját termékeire. Az új logós termékek között a szokásos bögre, strandlabda mellett színezhető hátizsák, hűtőtáska, és szívószálas pohár is található.

További információ a kedvezményes árakról és további szolgáltatásokról a www.bukfurdo.hu oldalon!

(X)