Családi attrakciók egész nyáron Bükfürdőn!

Forrás: turizmus.com

 2018. július 19. 15:30

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, az ország második legnagyobb fürdőjeként a nyár minden napján várja a családokat és a pihenni vágyókat. A strand árnyas fákkal borított parkterületén a családi medencék, a gyermekpancsolók, a spray park és a játszótér, illetve az óriásbuborékos strandmedence csábítanak fürdőzésre, kikapcsolódásra.

Acapulco medence a családosoknak

A strandfürdő területén kialakított, látványos családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik Bükfürdőn, az a hatalmas napernyők alatt, vagy a medence mögött található Függőágy Parkban is megpihenhet. Nincs is jobb egy meleg nyári délutánon, mint a hűsítő fák árnyékában, függőágyban megpihenni!

 

Kültéri csúszdaegyüttes

A bükfürdői szabadtéri csúszdakomplexum négy pályából áll és felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak. A családi csúszdán szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifuga-szerűen pörögve érkeznek a vízbe.

Toboz Ottó vizes játszótere a gyerekeknek

A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt spraypark is várja a legkisebbeket. A fürdő kabalaállatáról elnevezett kreatív, vizes játszótéren a kicsik kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt, az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

 

További programokról és a nyári attrakciókról érdeklődjön a www.bukfurdo.hu oldalon!

(X)