Ajándékozzon pihenést karácsonyra!

Forrás: turizmus.com

 2017. december 14. 14:19

Vészesen közelednek az ünnepek, de még nem késő ajándékon gondolkozni. Ha nincs ötlete, és szeretné valami különlegessel meglepni szeretteit, ajándékozzon pihenést és élményt karácsonyra a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba!

Az immáron 55 éves fürdő méltán híres gyógyvizéről, ma pedig már sokszínű lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. Gyógyfürdő, Élményfürdő, modern Szaunavilág, és saját Medical Wellness Centrumis található a 18 hektáros fürdőben. A pihenést átadhatja Bükfürdő ajándékkártya vagy ajándékutalvány formájában is, érdemes még a héten elküldeni megrendelését, hogy karácsony előtt megérkezzen a fa alá!

 

A fürdőről

A Gyógy- és Strandfürdőben található fedett és félig fedett gyógymedencék egész évben üzemelnek,a Strand pedig a nyári időszakban várja a látogatókat. A fedett Élményfürdőben sodrófolyosóval,pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence, és pezsgőmedence is található. A legkisebbek kedvükre játszhatnak a nemrég átadott Cápabarlangban, és a benti élménycsúszdák is felejthetetlen mókával várnak mindenkit. A tágas pihenőterek, kényelmes pihenőágyak az egész fürdő területén elérhetőek.

A szaunázás szerelmeseit exkluzív és modern Szaunavilág várja, melyben 10 féle szauna kabin, jacuzzi, és Kneipp-medence is található. A Medical Wellness Centrumban kiváló szakemberek felügyelete mellett végzett egyedi kezelések szolgálják az egészség megőrzését. A relax és egzotikus masszázsokon túl többek között sókabin és thermo spa kezelések járulnak hozzá a vendégek tökéletes kikapcsolódásához, a teljes harmónia eléréséhez.

Szeretné meglepni családját, barátait, szeretteit karácsonykor? Ajándékozzon pihenést és válassza a Bükfürdő ajándékkártyát és ajándékutalványokat!

(X)

Kapcsolódó cikkek