Egy nap a világ elsőszámú csúszdaparkjában az Emirates kontójára

Forrás: turizmus.com

 2021. június 01. 13:46

Dubaj egyik leghíresebb látványossága, az Aquaventure alapos bővítésen esett át, így a világ elsőszámú vízi parkjává válhat. Az Emirates-szel utazók most ingyen próbálhatják ki.

Az Atlantis, The Palm-ban található Aquaventure Waterpark számos rekorder csúszdával és látványossággal, illetve privát stranddal várja a látogatókat. Az Emirates magyar utasai most mindezt ingyen élvezhetik, ha idén nyáron Dubaj felé veszik az irányt. Minden Emirates-jegy mellé ugyanis egész napos belépő jár az Aquaventure csúszdaparkba és a Lost Chambers Akváriumba, Dubaj legfelkapottabb látványosságaiba.

Az Aquaventure Waterpark ráadásul idén azt a célt tűzte ki, hogy a világ elsőszámú vízi témaparkjává váljon, így 2021-ben még tovább bővítik az élményparkot. 2020-ban a Tripadvisoron az Aquaventure csúszdaparkot a Közel-Kelet elsőszámú vízi parkjának szavazták meg, míg világviszonylatban a második helyezést érte el. Számos rekorder és világelső csúszdának ad otthont, melyek a felnőtteknek és a tinédzsereknek készültek.

Az élményparkot 2021-ben még tovább bővítik

Fotó: Flow PR

A bővítés fokozatosan készül el, de a látogatók már az új Trident Towert, Splashers Lagoont és Splashers Cove-ot is kipróbálhatják, amelyek több mint 28 csúszdát és látványosságot számlálnak, így az Aquaventure összesen több mint 105 csúszdával és egyéb vízi szórakozási lehetőséggel büszkélkedhet. A Trident Tower 48 méter magas, és 12 rekorddöntő csúszdának ad otthont (ez a torony a legmagasabb az Aquaventure-ben), míg a Splashers Lagoon és a Splashers Cove a Közel-Keleten a legnagyobb, kizárólag gyerekeknek kialakított vízi park – jelenleg 16 új rekorder csúszdával és látványossággal. Az Aquaventure területét összességében harmadával megnövelték, így jelenleg 22,5 hektáron terül el.

 

Az ingyenes belépő a 2021. június 1. és 15. között vásárolt, Dubajba foglalt jegyekhez jár, amennyiben az utazásra 2021. szeptember 30. előtt kerül sor. A kedvezményes jegyárak 165 000 Ft-tól indulnak. Az ajánlat az emirates.com weboldalán, illetve a résztvevő utazási irodákon keresztül az AQUADAY kóddal érvényesíthető.

A Magyarországról Dubajba utazás feltétele az indulás időpontjánál 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt, valamint a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren elkészített újabb PCR-teszt, utóbbi költségét az Emirates fedezi utasai számára. Azok az utazók, akik Dubajból érkeznek Magyarországra és védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, karanténkötelezettség nélkül léphetnek be az országba. A dubaji belépéshez a PCR-teszten kívül nem szükséges vakcinaigazolvány.