Sikeres magyar részvétel az ATM Dubai vásáron

Forrás: turizmus.com

 2021. május 27. 16:25

Sikeresen zárult az idén rendhagyó módon hibrid formában megrendezett Arabian Travel Market (ATM Dubai) turisztikai vásár Dubajban.

Bár a kiállításon Magyarország a koronavírus helyzetre való tekintettel – a korábbi évektől eltérően – ezúttal nem képviseltette magát önálló standdal, a Magyar Turisztikai Ügynökség leányvállalata, a Visit Hungary Nonprofit Zrt. nemzetközi kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, Zakariás Fruzsina, valamint a közel-keleti piacokért is felelős régióvezetője, Sarmon Zsuzsanna személyesen vettek részt a vásáron.

„A turizmus regenerálódásához és Magyarország erős nemzetközi piaci jelenlétének visszaépítéséhez elengedhetetlen az értékesítési tevékenység megerősítése. Ennek egyik pillérét jelentik a közel-keleti országok potenciális utazói, akik köztudottan rendkívül jó vásárlóerővel bírnak és nyitottak az újdonságokat rejtő régiók, így hazánk felfedezésére is. Reményeink szerint amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi és megnyílnak a határok, a külföldiek is visszatérnek hozzánk és egyre több vendégéjszakát töltenek majd el nálunk” – vázolta fel a Visit Hungary nemzetközi értékesítési céljairól Zakariás Fruzsina.

Sikeresen zárult az idén rendhagyóan hibrid formában megrendezett Arabian Travel Market Dubajban

Fotó: 123rf.com

„Az ATM Dubai-on való személyes részvétel lehetőséget adott arra, hogy ott legyünk a startvonalnál a közel-keleti régióban. Minden partner nagyra értékelte a személyes tárgyalások, egyáltalán a személyes találkozás lehetőségét. A munka így nagy lendületet kapva, még jobb kapcsolatokkal haladhat tovább, hogy jelentősen megnövelhessük aktivitásunkat a régióban” – beszélt a vásáron szerzett tapasztalataikról Sarmon Zsuzsanna.

Annak érdekében, hogy az Öböl menti országokból érkező látogatók érdeklődésüknek megfelelően megismerhessék a Magyarország kínálta luxusélményeket, számos üdülési csomag került összeállításra, különös tekintettel a közel-keleti utazók egyedi igényeire.

„Az ötcsillagos szálláshelyektől az exkluzív dunai hajózáson át a gyönyörű tájak felfedezéséig és a kiváló vadászati lehetőségekig, a magyar designerek és nemzetközi márkák nyújtotta prémium termékkínálaton át a különleges gasztronómiai felfedezésekig Magyarország számos egyedülálló élménnyel vonzza és varázsolhatja el közel-keleti vendégeinket és mindazokat, akik ellátogatnak hozzánk” – sorolta a lehetőségek tárházát Sarmon Zsuzsanna.

Az Öböl menti régióban tervezett további aktivitásokkal, ezek időpontjaival, valamint az együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban keressék bizalommal a Visit Hungary régióvezetőjét elérhetőségein: Zsuzsanna.Sarmon@visithungary.com, +36 30 304 1118.