Hatalmas az érdeklődés Magyarország iránt a virtuális WTM-en

Forrás: turizmus.com

 2020. november 01. 21:13

A Magyar Turisztikai Ügynökség saját virtuális standdal vesz részt a WTM (World Travel Market) London vásáron 2020. november 9-11. között, amelyhez a korábbi évekhez hasonlóan magyar szolgáltatók társkiállítóként csatlakozhatnak.

A részvételi díj 200.000 Ft + áfa, melyből a kiemelt partnerek 50%-os kedvezményt kapnak. Egy társkiállító akár 3 kollégával is részt vehet az online meetingeken és minden egyes kolléga 10 darab meghívót küldhet ki a buyerek részére, így a résztvevők számára 30 találkozó garantált – tájékoztatott az MTÜ.

„A Magyar Turisztikai Ügynökség virtuális standja kiemelt megjelenést kap idén az online vásáron, 50.000 elérést generáló remarketing kampányt indítottunk és az esemény szociális média felületein is hirdet az MTÜ. A 30 garantált találkozón kívül fontos kiemelni a november 6-i Speed Networking találkozósorozatot, amit először biztosítunk az alapcsomag részeként társkiállítóink részére. A vásár előtti héten megrendezett találkozósorozaton minden kiállítónak 14 előre leszervezett megbeszélést garantálnak válogatott buyerekkel a szervezők” – mondta el Jandrasics Borbála, az Egyesült Királyságért felelős országspecialista.



A WTM London online vásárra november 3-án 17.00 óráig jelentkezhetnek a társkiállítók. A jelentkezés menetéről bővebb információ és a jelentkezési lap ITT érhető el. A jelentkezési lapot kitöltve és aláírva a borbala.jandrasics@mtu.gov.hu címre várja az MTÜ.

Az országspecialista az érdeklődők számára egy online Microsoft Teams tájékoztatót tart a WTM vásár szervezőivel: Laura Vettoréval és Fiona D’Souza-val, a WTM Portfolio értékesítési, illetve hosted buyer menedzsereivel november 3-án kedden 9 órától, melyre a borbala.jandrasics@mtu.gov.hu e-mail címre várják a jelentkezést.