Forgalmat generál a Balaton Best Card

Forrás: turizmus.com

 2016. október 10. 15:41

A vendégigényekhez igazodva folyamatosan bővül a Balaton Best Card (BBC) turisztikai kedvezménykártya hálózata, melyet egyre tudatosabban keresnek a szálláshelyeknél a vendégek. A kártya használatával akár több 10 ezer forintot is megspórolhatnak a családok.

Egyre többen fedezik fel a Balaton Best Card turisztikai kedvezménykártya előnyeit a strandokon, közlekedésben, élményparkokban, gasztronómiában, galériákban. Jelenleg mintegy 70 elfogadóhely nyújt kedvezményt az északi-parton Tihanytól Almádidig, a kínálat folyamatosan bővül.

A kártyafelhasználók száma évről évre nő, míg tavaly 18 129 vendégéjszakát regisztráltak a szálláshelyek a kártyarendszerben, idén eddig 22 390 vendégéjszakát.

 

Jelenleg 70 elfogadóhely kínál kedvezményt a Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. területén. Az engedmények zöme nemcsak szezonális, ősszel a kedvezményes kerékpáros és gasztroprogramok állnak a kínálat középpontjában - mondta Gere Henriette, a térségi szervezet munkatársa.

A kártyát üzemeltető Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. tapasztalatai szerint nyáron egyértelműen a strandokon igénybe vehető kedvezmények voltak a legnépszerűbbek, de szeretik az ingyenes tömegközlekedést és a kedvezményes hajózást is. Előszeretettel keresik fel az élményparkokat, a Balaton Felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyeit, a galériákat. Az ökoturizmus terjedésével a Best kártyával használható e-bike-ok is egyre népszerűbbek.

A június 17-19. között Balatonfüreden megrendezett FINA Nyíltvízi Világkupára érkezett vendégek is jogosultak voltak a BBC által biztosított kedvezményekre, külföldön is jelentősen erősítve ezzel a desztináció imázsát.

További információ: www.balatonbest.hu