Fotózzon Gyulán, és nyerjen!

Forrás: turizmus.com

 2023. június 24. 15:18

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. 2023. január 1. és október 31. között fotópályázat keretében várja a város látnivalóit, a belváros bizonyos részletét, illetve természeti környezetét megörökítő képeket. A kiírás egyaránt szól helyieknek és turistáknak.

A második etapban 20 pályázó összesen 149 tavaszi, tavaszias hangulatú képet nevezett be. A beérkezett pályázatok többsége az ébredő tavaszi természet szépségére és város épített örökségére fókuszált – a vár és az Almásy-kastély voltak a legkedveltebb témák –, de megjelennek más népszerű látnivalók is - tájékoztatta lapunkat a helyi turisztikai cég.

Az egész éven átnyúló pályázatot végigkísérő négytagú zsűri a napokban kiválasztotta a tavasz nyertes képét, amely Márta Fruzsina Pálinka című fotója lett. A nyertes alkotást közzéteszik a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft.  hivatalos, Gyula a történelmi fürdőváros nevet viselő Facebook-oldalán, emellett a fotós pénzdíjban is részesül.

A nyertes tavaszi kép Márta Fruzsina Pálinka című fotója lett

Fotó: Márta Fruzsina

A pályázat folytatódik, amelyre amatőr és profi fotósok egyaránt jelentkezhetnek. A pályázókat arra biztatják, hogy egyéni nézőpontjukból, kreativitásukat kibontakoztatva mutassák be Gyula számukra legkedveltebb részeit. A nyári képek beküldési határideje: 2023. augusztus 31.

A szakmai zsűri különdíjat oszt ki azon pályázók körében, akik mind a négy évszakban azonos beállításból készítenek fotókat egy kiemelt gyulai látnivalóról.

A kiírók a pályaműveket a fotopalyazat@visitgyula.com e-mail címre várják. A pályázati feltételek részletei megtalálhatóak a visitgyula.com weboldalon.