Magyarország újraindult - Családias fürdők gazdag kínálattal

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 16. 10:06

Klasszikus fürdővárosaink mellett az ország területén számos családias hangulatú fürdőt találni, melyek színvonalas szolgáltatással várják vendégeiket.

Május elejétől szeptember végéig elérhető a Lipót Termál és Élményfürdő & Camping komplett szolgáltatása, a gyógyvizes medencék azonban egész évben élvezhetők.

A kalandvágyóknak szeptember 15-ig érdemes ellátogatniuk ide, eddig működnek ugyanis a fürdő óriáscsúszdái, melyek használatát a belépőjegy ára tartalmazza.

A komplexum rendkívül gazdag szolgáltatást kínál: többek között gyógyvizes medencék, úszómedence, gyermekpancsolók, élménymedence, valamint egy hullámmedencét, vízi vidám parkot, óriás csúszdákat tartalmazó strandmedence várja a fürdőzőket.

A létesítményhez tartozó kempingben tavaly játszóházat és bisztrót hoztak létre. Az animációs programok augusztus végéig szórakoztatják a közönséget.

A ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdő, Camping, Villaparkban szintén számos szolgáltatást élvezhető.

A szezonálisan nyitva tartó Aqua Parkban az élménystrandolásé a főszerep, egyebek mellett csúszdapark, gyermek-, élmény-, gyógy-, és termálvizes medence nyújt felfrissülést.

A fedett fürdőt is magában foglaló Aqua Spa részleg wellness szolgáltatásai egész évben elérhetőek.

Repertoárjukban éjszakai fürdőzés, fürdőruhamenetes szaunaest, kültéri filmvetítés, DJ, aqua fitness is szerepel. Gyógyászati szolgáltatások is igénybe vehetők, közel 40 féle masszázzsal.

Többféle szálláslehetőség közül lehet választani. A beltéri részen a közelmúltban nagyobb öltözőt alakítottak ki, a wellness részleg tetején pedig napozóteraszt hoztak létre.

A Jászapáti Tölgyes Strandfürdőben a nyár elején új csúszdaparkot és élményelemekkel bővített gyermekmedencét adtak át.

A fürdőzők itt is több medencét, többek között gyógy-, termál-, úszó- és gyermekmedencét élvezhetnek, a zárt és nyitott csúszdák tovább gazdagítják a kínálatot.

A nyár elején csúszdaparkot adtak át a jászapáti strandfürdőben

Fotó: Facebook / Jászapáti Tölgyes Strandfürdő