Visszaszámlálás! Még lehet jelentkezni a XV. Országos TDM Konferenciára!

Forrás: turizmus.com

 2016. május 12. 10:25

Várják a jelentkezéseket a XV. Országos TDM Konferenciára, melynek május 19-20-án Székesfehérvár ad otthont. Érdemes regisztrálni és részt venni, hiszen szó lesz többek között a hazai turizmusirányítási rendszerben bekövetkező változásokról és a GINOP-TDM pályázati források felhasználásáról.

A Magyar TDM Szövetség és a házigazda Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében megvalósuló rendezvény egyik fő témája a hazai turizmusirányítási rendszerben bekövetkező változások hatásai a TDM-szervezetekre és a szakmára, valamint a nemrég megnyílt GINOP-TDM pályázati források felhasználása és az ezzel összefüggő kérdések megvitatása.

A konferencián bemutatja Budapest készülő turisztikai stratégiáját Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ  Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A szakmai társszervezetek képviselőinek részvételével megvalósuló pódiumbeszélgetés megmutatja a lehetséges kapcsolódási pontokat, a SZÉP-kártya-rendszer átalakításának várható hatásait, valamint a szakmai szervezetek, új turizmusirányítási rendszerben elfoglalt lehetséges helyéről is folytatnak eszmecserét a szakemberek.

TDM Agora néven ebben az évben újdonság lesz, hogy kis létszámban, kerekasztalok és felkészült moderátorok segítségével folytathatnak diskurzust egymással és a szakértőkkel a TDM-szervezetek, így biztosítva az kommunikációt és a tapasztalatcserét egymás közt.

A konferenciának a székesfehérvári Hotel Magyar Király**** ad otthont.

Regisztráció és szállásfoglalás 2016. május 10. 8.30-tól május 13. 16.00-ig a www.tdmszovetseg.eu oldalon, ahol a részletes program is elérhető.