Októberben X. Országos TDM Konferencia Tatán

 2013. augusztus 20. 13:55

A Magyar TDM Szövetség 2013. október 16-18. között a Tata és Környéke Turisztikai Egyesület szakértő közreműködésével rendezi meg a jubileumi X. Országos TDM Konferenciát.

A szervezőpartnert pályázat útján választották ki, a rendezvénynek ezúttal az Old Lake Golf Club & Hotel**** ad otthont.

A rendezvény előnapján a hagyományoknak megfelelően a Magyar TDM Szövetség elnökségi ülésére és közgyűlésére kerül sor. A szakmai napokon olyan aktuális kérdések kerülnek terítékre, mint a TDM szervezetek pályázati, utazásszervezési, térségi kapcsolatépítési lehetőségei, ezen felül kiemelt figyelmet kapnak a helyi termékek, Hungarikumok, valamint a Magyar TDM Szövetség és TDM Kontakt közreműködésében induló TDM képzések.

A tatai TDM szervezet ajánlásával a szakmai programokat kiegészítendő golfozásra, kirándulásra, valamint borkóstolásra is nyílik lehetőség.

A konferencia részletes programjáról, aktuális információkról a rendezvény hivatalos honlapjának elkészültéig folyamatosan frissülő szövetségi oldalon lehet tájékozódni.