Pingpongozók éjszakája Balatonfüreden

Forrás: turizmus.com

 2015. április 15. 14:32

A Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség és az Asztalitenisz Egyetem SE közreműködésével április 18-án 14 órától Balatonfüreden a Balaton Szabadidő és Konferenciaközpontban megrendezésre kerül a Balatonfüredi Radnóti Miklós Általános Iskola első asztalitenisz sportgálája a Pingpongozók éjszakája.

A rendezvény kedvéért ismét összeáll a legendás Gergely Gábor, Jónyer István és Klampár Tibor világbajnoki trió valamint Faházi Jánossal is találkozhat a közönség.

Az asztalitenisz gála programja:

14.30    Fortuna Twirling Studió táncbemutatója után indul a Balaton-felvidéki Asztalitenisz Bajnokság (BAB), ahol a jelenlegi legjobb magyar asztalitenisz játékosok mérkőznek meg egymással értékes nyereményekért. Ezzel egyidőben, szintén a BAB keretében zajlik a 3-8. osztályos gyerekek amatőr asztalitenisz bajnoksága is.

18.00   Gergely, Jónyer, Klampár és Faházi örömjátéka, melyet beszélgetés, fényképezkedés, autógramm osztás követ.

19.30   Indul a hajnalig tartó „Bulijáték", azaz a Balaton-felvidéki Buli-pingpong Bajnokság, ahol ismert sportolókkal, énekesekkel pingpongozhatnak a résztvevők. Fellép többek között Heincz Gábor Biga, elvállalta a felkérést Gálfi Dalma junior Európa-bajnok teniszező, Paor Lilla és Orbán József művészek, Cseh László világbajnok úszó, Hajdú Attila válogatott kapus, a kézilabda-válogatott Szöllősi Balázs, Zdolik Bence és még sokan mások.

A bajnokság egy családi napba illeszkedik, ahol a családokat a közös pingpongozás öröme mellett színvonalas szórakoztató programok is várják (arcfestés, gyerek-disco, kézműves foglalkozás, varázsiskola stb.).

A helyi szállodák kedvezményes csomagokat állítottak össze a rendezvényre tekintettel. A rendezvény hivatalos szállásadója a balatonfüredi Anna Grand Hotel**** Wine & Vital.