Az év turisztikai platformja díjat kapta a sarvar.hu egy luxusutazási oldaltól

Forrás: turizmus.com

 2023. május 10. 14:15

A The Luxury Travel Guide Dubajban megrendezett 2023-as díjátadóján a sarvar.hu kapta az Év Turisztikai Platformja elismerést. A nagyszabású eseményen öt kontinensről több mint 200 szakmai vendég volt jelen.

A The Luxury Travel Guide egy olyan tájékoztató platform, ahol az affluent, azaz a jómódú utazók informálódhatnak kiemelt minőségű utazási szolgáltatásokról. Az olvasók objektív áttekintést kapnak a nyaralási célpontokról, szállodákról, wellnessközpontokról, szórakozási lehetőségekről

A szervezet a The Luxury Travel Guide-díjakkal azokat a turisztikai szolgáltatókat ismeri el, akik kiemelkedőt nyújtanak az ágazatban, és a kínálatuk bátran ajánlható azok számára, akik luxus utazásukhoz keresnek garantált minőségű szolgáltatást – tájékoztatta lapunkat a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft.2023-ban Az Év Turisztikai Platformja díj kitüntetettje a Sárvári TDM weboldala, a sarvar.hu lett. Az elismeréssel nemcsak a szervezet weboldalát, hanem a fürdőváros online marketingaktivitásait, az egyedi webes kampányait is értékelték – írták a közleményben.

Dubajban vette át az Év Turisztikai Platformja díjat Haller Ferenc (b), a sarvar.hu nevében

Fotó: sarvar.hu

 

A díjat Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át Dubajban. A szakember úgy fogalmazott: az Év Turisztikai Platformja díj nemcsak egy komoly elismerés a TDM számára, hanem kötelezettség és egyúttal egyfajta visszaigazolás is. "A szakmai értékelés bizonyítja, hogy jó úton járunk. Ami természetesen a fürdőváros turisztikai szolgáltatóinak is köszönhető. Együttműködésük nélkül aligha tudnánk előbbre lépni" – tette hozzá.