Újabb díjat kapott a Sárvári Érmegyűjtő játék

Forrás: turizmus.com

 2023. február 02. 10:14

A forgalomélénkítő marketing aktivitás ezúttal 223 kampány közül került a legjobbak közé. A Magyar Marketing Szövetség elismerését az Év Honlapja díjátadó eseményén Haller Ferenc, a TDM ügyvezetője vette át.

Az immáron többszörösen díjnyertes játék lényege, hogy a képernyőn random megjelenő érméket kattintással kell bezsebelni, adott idő alatt minél többet. A kampány aktív időszakában a játékosok az eredményükkel egy tabellára kerültek fel, illetve lehetőséget kaptak arra, hogy feliratkozzanak egy sorsolásra, amin értékes wellness ajándékokat lehetett nyerni.

Az aktivitás ötletességét nemcsak a marketingszakma ismerte el, a tabellára ugyanis alig néhány hét alatt több mint 7 ezren iratkoztak fel.

Az Érmegyűjtő kampány nem az egyetlen díjnyertes sárvári aktivitás:az utóbbi években olyan egyedi ötletek is kaptak marketingelismerést, mint a jelenleg is elérhető nagy sikerű "Gépelős" játék vagy "Relax hangok" kampány.

Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője a djjal

Fotó: Sárvár Tourist

Új online kampány 2023-ban is várható a TDM-től. Hamarosan egy szókereső játék indul, amiben a korábbi évek forgalomélénkítő aktivitásaihoz hasonlóan ugyancsak értékes wellness nyeremények találnak majd gazdára.