Esküvő kiállítás a Hotel Caramellben****

Forrás: turizmus.com

 2015. január 09. 14:17

Egyszer mindenki életében eljön az az alkalom, mikor élete talán egyik legfontosabb döntését hozza meg–azt, hogy kivel szeretné eltölteni hátralévő napjait, kivel akarja megosztani örömét-bánatát, ki mellett szeretné álomra hajtani a fejét egy hosszú nap után.

De ahhoz, hogy ez a nap olyan tökéletes lehessen, mint amilyennek lenni kell, hogy mindenki a legkedvesebb emlékei között tartsa majd számon, és boldogan meséljen róla a következő generációknak bizony sok felkészülés szükséges.


Mert meg kell találni azt a bizonyos tökéletes menyasszonyi ruhát, amiben mikor a leendő férj először megpillantja szíve választottját, még a szava is elakad; és persze meg kell találni a hozzá illő öltönyt, hogy a vőlegény büszkén várhassa az oltár előtt jövendőbelijét. És kellenek majd ruhák a koszorúslányoknak, az örömszülőknek és a tanúknak is, elvégre ez a nap nekik is nagyon fontos, hiszen olyan emberek kötik össze az életüket, akiket mindannyian szeretnek.
Figyelni kell a menüre, hogy olyan ételeket szolgáljanak fel, amiket minden vendég szívesen fogyaszt, és nem szabad megfeledkezni a tortáról sem, hiszen nemcsak finomnak, hanem kellően szemrevalónak is kell lennie.
Aztán ott van még a mennyasszonyi csokor kérdése, no meg a meghívók, azokat sem szabad figyelmen kívül hagyni.
És ki készítse a fényképeket, és a videót? És ki zenéljen?


Erre a sok fontos kérdésre mind választ kaphat egy helyen, ha ellátogat a Hotel Caramell, a Villa Rosato és a soproni Aphrodité Esküvőszervező Iroda szervezésében megrendezésre kerülő Esküvői Kiállításra január 18.-án.


Idén már ötödször rendezik meg az esküvőnek ezt az örömünnepét, és már sok boldog párnak segítettek életük Nagy Napjának problémamentes lebonyolításában.
Itt ugyanis nem csupán szebbnél szebb ruhákat tekinthetnek meg az érdeklődők, de tájékozódhatnak a legújabb esküvői trendekről, frizurákról, sminkekről, cipőkről, kellékekről, szóval mindenről, ami csak egy eszményi esküvőhöz kellhet.  Segítséget kapnak az étterem kiválasztásában, a dekorációban, és jelen lesznek még zenekarok és DJ-k is.

A kiállításon a részvétel teljesen ingyenes, és minden résztvevőt szívesen látnak a Caramell Hotelben vasárnap (január 18-án), 10 és 18 óra között.

Helyszín:
Hotel Caramell****
9737 Bükfürdő, Európa út 18.
www.hotelcaramell.hu

Programok kínálatunkból:
Esküvői szolgáltatók bemutatkozása
(esküvői szalonok, ruhák, dekorációk, virágok, fotósok,videósok, vőfélyek, zenészek, DJ-k stb.), Esküvői ruha bemutató,
Újdonságok a menyasszonyi tortákban,
2015 évi torta trendek - kóstolással,
Szervezési tanácsadás,
Újdonságok bemutatása a 2015 évi esküvő szezonban

Szervezők:
Hotel Caramell & Villa Rosato & Aphrodite Esküvőszervező Iroda
cím: 9737 Bükfürdő, Európa út 18.
tel.: 06 94 558 030 • www.hotelcaramell.hu • e-mail: event@caramell.hu


Induljon útnak, próbálja ki, élje át!
Érezze saját bőrén szállodánk üzenetét: Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.

Hotel Caramell****

9737 Bükfürdő, Európa út 18.
Tel.: 94 558 030
Fax: 94 558 031
E-mail: info@caramell.hu
Web.: www.hotelcaramell.hu (x)