Nálad is vannak szabad falfelületek?

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 14. 11:09

Akár most költöztél az otthonodba, akár évek óta ott laksz, egészen biztosan van olyan falfelületed, amivel lövésed sincs, hogy mit kezdj. Egyszerűen csak ott tátong, néha felmerül egy ötlet, de aztán el is veted valamiért.

Közben pedig valahányszor csak odatéved a szemed, idegesít, hogy nincs ott semmi, olyan, mintha nem tudnád belakni a saját otthonodat!

Ha hasonló cipőben jársz, akkor a legjobb helyen vagy, olvasd csak tovább cikkünket, és máris legalább tíz ötlettel leszel gazdagabb, és már nem fog többé problémát okozni, hogy mivel tedd otthonosabbá lakásod vagy házad falait.

 

Légy merész!

Ha a Prémium bútoráruház dekorációit nézegeted, rájössz, hogy nyugodtan lehetsz bátor, és alkothatsz olyat az otthonod falára, ami távol áll a hagyományos, jól megszokott lakberendezési megoldásoktól.

Ha üresen álló falad van, bátran telepakolhatod családi fotókkal, akár többféle képkeretet alkalmazva, így lesz egy saját galériafalad, amelyre ha rápillantasz, nemcsak esztétikusnak látod, de szeretteid fotója kedves emlékeket is felidéz benned. Persze a képeket kombinálhatod egyéb fali díszekkel, sőt akár polcokkal is, így még extravagánsabb lesz a falad!

A polcok persze további dekorációknak adhatnak helyet, de könyvekkel, gyertyákkal vagy vázákkal tökéletes összhatást érhetsz el.

Teremts szívet melengető őszi-téli hangulatot az otthonodban!

Fotó: premiumbutor.hu

Ha egészen bátor vagy, akkor egy Pop-Art faltól sem riadsz meg, ami csak úgy dúskál a színekben! Ez azonban nem való mindenkinek, hiszen kevesen tudják valóban megélni ezeket a vibráló színeket!

 

Persze lehetsz visszafogott is!

Nem feltétlenül kell, hogy sok minden vagy rengeteg szín és anyag kerüljön a falra, így aztán bátran gondolkozhatsz egy növényekkel vagy könyvespolcokkal borított falban is!

Aztán természetesen akadnak olyanok is, akik mindenhova bútort tennének, vagy olyanok is, akik a tükrökben látják a megoldást, ezek is kiválóan tudnak hangulatot teremteni, így igazán csak rajtad áll, melyik variáció számodra a komfortosabb!

Hasonlóan varázslatos ötlet a fényforrások elhelyezése, amely nemcsak a dekorációt emeli ki, de a helyiség hangulatát is nagyban feldobja.

Talán most már nem maradsz megfelelő ötlet nélkül, így itt az ideje végigjárni az otthonod, hogy feltérképezd, melyik fallal mit lehet kezdeni! Izgalmas kalandnak ígérkezik, ugye? És ami még jobb, hogy minden szükséges kelléket megtalálsz hozzá a Prémium bútoráruház kínálatában!

 

Legyen ősz a lakberendezésben is!

Tudsz annál jobb időzítést, minthogy akkor kezdd el az otthonodat csinosítgatni, amikor amúgy is be vagy zárva a falai közé? Töltsd a hosszú és borongós őszi-téli délutánokat lakberendezéssel, válogasd ki a kedvenc nyári fényképeidet, készíts belőlük galériafalat, gondozz növényeket, olvass könyveket, és máris tudni fogod, melyik helyiségbe milyen fali dekoráció illene a legjobban!

Teremts szívet melengető őszi-téli hangulatot az otthonodban, és meglásd, jobban fogod élvezni ezeket a hideg évszakokat, mint azt gondolnád!

(X) a cikk nem a szerkesztőség szellemi terméke