Vérszérum terápiával az egészségesebb hajért

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 23. 16:29

A hajhullás és a kopaszság általában nem egyik pillanatról a másikra alakul ki. Hanem egy olyan folyamatról van szó, ahol a hajszálak az idő múlásával fokozatosan elvékonyodnak.

Férfiak esetében ennek oka általában a DHT hormon jelenléte, ami szépen lassan megfojtja a szálakat. Ez ellen az egyetlen hatásos módszer a hajbeültetés. Azonban ha még nem haltak el teljesen a szálak, egy vérszérum terápia segítségével akár meg is erősítheted őket.

 

Miért hatásos a vérszérum terápia?

Az ereinkben csorgó vérnek van egy olyan különleges tulajdonsága, hogy tele van tápláló anyagokkal. A terápia során ezt használják ki, mégpedig úgy, hogy a tápanyagban gazdag részt, illetve a növekedési faktorokat a hajhagymák tövéhez fecskendezik.

Az Art 'N Hair vérszérum terápiájáról jó véleménnyel vannak a páciensek, náluk találkozhatsz ezzel a készítménnyel, hogyha egy mezoterápiás kezelésen veszel részt. Ez sokkal hatásosabb, mint a különböző csodakapszulák és hajnövesztő samponok. Hiszen így a táplálóanyagok közvetlenül a fejbőrben, a hajhagymák tövénél fejtik ki hatásukat. Ha szeretnéd fokozni a hajbeültetés sikerességét és felgyorsítani a sebgyógyulást, akkor mindenképpen élj ezzel a lehetőséggel. Ráadásul ezzel lehetővé teszel az alapos beágyazódást az újonnan beültetett hajhagymák részére.

A vérszérum-terápia számos területen mutatott már fel kiváló eredményeket

Fotó: artnhair.hu

Pontosan mit értünk vérszérum terápia alatt?

Ez egy olyan eljárás, amely során a vér gyógyító erejét használják ki. A kezelés alatt a páciens saját vérét használják fel, és ezt fecskendezik vissza a kezelendő területre. Nemcsak a hajregeneráció területén vannak ezzel kapcsolatban jó tapasztalatok, hanem az arcesztétikában is előszeretettel használják. Továbbá alkalmas a különböző ízületi gyulladások és fájdalmak, valamint a porckopás enyhítésére is.

Rendkívüli hatékonyságát kamatoztathatod a hajhagymák közelében is. Itt a felhasznált vérlemezkék aktiválódnak, segítik a szövetek regenerálódását és az újonnan beültetett hajhagymák beágyazódását. A még meglévő, élő hajhagymáknak is segítséget nyújtanak, hiszen a kedvező tápanyagellátásnak köszönhetően ezek is képesek újjászületni.

 

Mik az eljárás előnyei?

A célzott kezelésnek köszönhetően egyszerűen elérhető a hajsűrűség növelése, és kellemes következménye az is, hogy a még élő hajhagymák megerősödésének köszönhetően csökken a hajhullás. Amennyiben a hajbeültető eljárás mellett veszed igénybe, felgyorsítja azt a gyógyulási folyamatot, ami a műtét után vár rád.

Ajánlott mindenki számára, aki a hajhullásnak még abban a szakaszában van, ahol a hajhagymák élnek. Olyankor is érdemes igénybe venni, ha még nem kezdődött meg a hajhullás, de már tapasztalod, hogy elvékonyodott és meggyengült a hajszerkezet. Korábban említettük, hogy hajbeültetéssel kombinálva elősegíti a gyorsabb gyógyulást és az eljárás hatékonyságát.

A vérszérum terápia tehát számos területen mutatott már fel kiváló eredményeket. Mentsd meg segítségével te is a hajadat!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.