2014 legkedveltebb turisztikai weboldala www.rackevetersege.hu

Forrás: turizmus.com

 2014. december 04. 12:15

A Ráckevei Duna Térségi TDM Egyesület 2014-ben benevezte a szeptember elejére elkészült honlapját a Magyar Marketing Szövetség gondozásában megrendezésre kerülő Az Év Honlapja nevű pályázatra, melyen Turizmus kategóriában a legtöbb szavazatot sikerült megszereznie.

 

 

Az egyesület legfontosabb céljai a honlap elkészítésével kapcsolatban azok volt, hogy mind a helyiek, mind pedig a térség felől érdeklődő vendégek számára, olyan releváns tartalmakat tudjon bemutatni, melyek segítségükre lehetnek nem csupán az utazásban, hanem a mindennapi életben is. Ezen cél érdekében a térségi szállásokon, nevezetségeken és látnivalókon kívül felkerültek többek között az önkormányzatok ügyfélfogadási ideje is, vagy a gyógyszertárak nyitvatartási ideje is.

Az egyesület egyik kiemelt feladatának tartja a térségi rendezvényekről való tájékoztatást, melyben a honlapon található folyamatosan frissülő rendezvénynaptár segít.

A verseny során 120 szavazat érkezett a rackevetersege.hu –ra , amely annak fényében kimagasló eredmény, hogy kategóriájában a második és harmadik helyezettre összesen nem érkezett ennyi szavazat. Ez kiváló visszajelzés arra is, hogy a nyár folyamán elkezdett munka jó irányban halad. (X)