A 200. iskola vehette át a Kulcs-Soft ingyenes programcsomagját

Forrás: turizmus.com

 2021. február 09. 17:25

Újabb oktatási intézményt támogatott a Kulcs-Soft ingyenes programokkal, ezzel segítve a jövő generációjának fejlődését. A cég társadalmi felelősségvállalásának keretében így már 200 iskolának biztosít könyvelés, bérszámfejtés és ügyviteli szoftvereket.

A Kulcs-Soft felelős vállalatként azt a célt tűzte ki maga elé, hogy Magyarországon minél több sikeres vállalkozó és cég születhessen, ehhez pedig elengedhetetlennek tartja a megfelelő képzéseket. Ennek támogatására a cég az állami, önkormányzati, egyházi, alapítványi fenntartású iskolák, valamint akkreditált felnőttképző intézmények számára ingyenesen biztosítja programjait.

„Eltökélt szándékunk, hogy a fiatal generációk már úgy lépjenek ki az iskolapadból, hogy ne csak elméleti, hanem kézzel fogható gyakorlati tudással is rendelkezzenek, amelyre nyugodtan támaszkodhatnak a későbbiekben is. Úgy gondolom, Iskolaprogramunk tökéletes lehetőséget biztosít ennek megvalósítására” – nyilatkozta Szabó Ervin vezérigazgató.

A vállalat kétségkívül jó úton halad a cél elérése érdekében, hiszen a napokban már a 200. iskolának adhatták át ünnepélyes keretek közt a Kulcs-Soft programcsomagját.

A Bajai Szakképzési Centrum Jelky András Technikum és Szakképző Iskola a 200. oktatási intézmény, amelyik átvette a Kulcs-Soft ingyenes programcsomagját

Fotó: Kulcs-Soft

Ehhez ezúton is gratulálunk a Bajai Szakképzési Centrum Jelky András Technikum és Szakképző Iskolának, és eredményes tanulást kívánunk a jövőben az Iskolaprogramban részt vevő összes intézmény diákjainak! (X)