MICE Business Day: megnyitjuk az online órarendet

Forrás: turizmus.com

 2022. október 27. 15:01

Október 28-tól foglalhatnak tárgyalási időpontokat a regisztrált, szervezők által elfogadott szakmai vásárlók a MICE Business Day-re. Ha ingyenesen szeretne részt venni Magyarország legnagyobb üzleti turisztikai fórumán, regisztráljon már most, és foglalja le tárgyalási időpontjait!

Az up to date szakmai tartalom mellett az impozáns kiállítói kör és a hozzájuk foglalható tárgyalási időpontok adják a szakmai vásárlók számára ingyenesen látogatható MICE Business Day legnagyobb értékét. A régi és új partnerekkel lebonyolított rapid üzleti randik révén a résztvevők első kézből értesülhetnek az iparág újdonságairól, megalapozhatják a jövő üzleteit és kapcsolatban maradhatnak legfontosabb üzletfeleikkel.

Az október 28-án megnyíló online órarendben 69 kiállító 690 tárgyalási időpontja szerepel. A B2B tárgyalási lehetőségek közvetlenül a szakmai fórum után kezdődnek, a 15 perces blokkokra 10.30 és 14.15 között lehet bejelentkezni.

Nyit az online órarend, regisztráljon szakmai vásárlóként még ma! >>>

A szervezők ingyenes belépést biztosítanak a rendezvényre mindazon szakmai vásárlók számára, akik minimum 5 időpontot foglalnak az online órarenden keresztül a kiállítókhoz. Az időpontok korlátozott száma miatt javasoljuk, már most regisztráljon, hogy elsőként foglalhassa le az Önnek megfelelő időpontokat!

A rendezvényen a jövő üzleteit is megalapozhatják a szakmai vásárlók

Fotó: Turizmus Kft.

A részvételben rejlő lehetőségeket látva még az elmúlt napokban is több új kiállító csatlakozott a november 10-én az Anantara New York Palace Hotelben megrendezésre kerülő eseményhez, köztük 4-5 csillagos szállodák, rendezvényhelyszínek, rendezvénytechnikai szolgáltatók, programgazdák. desztinációk. Aki nincs itt, lemarad: a nagyszabású fórumon ugyanis a kiállítók legújabb szolgáltatásaikat mutatják be a közönségnek.

A tárgyalások között folyamatos networkingre is lehetőség nyílik a hazai MICE piac megkerülhetetlen piaci képviselőivel.

Ne maradjon le az év egyetlen corporate MICE rendezvényéről!