Előadónk a MICE Business Day-en: Damiano Sabatino, a Travelport vezetője

Forrás: turizmus.com

 2022. október 23. 10:09

A Travelport ügyvezetője több országon átívelő trendet mutat be előadásában a magyar szakma számára. A szakember az előadása utáni kötetlen beszélgetésen további szakmai információval szolgál.

A Travelport első embere, Damiano Sabatino az utazási kiskereskedelem javításáról beszél a hallgatóságnak az Anantara New York Palace Hotelben november 10-én megrendezésre kerülő MICE Business Day-en.

A szakember egy nemzetközi kutatást ismertet majd, amely szerint – más termékekkel szemben – az online utazásvásárlás szorongást kelt a fogyasztókban. A szabadidős és az üzleti utazók az online foglalás során bizonytalanok, hiányolják a személyre szabott, az egyéni preferenciákat figyelembe vevő ajánlatot.A szakember izgalmas, angol nyelvű előadásából kiderül, hogyan kell átalakítani a kereskedői szokásokat ahhoz, hogy az utazási irodák szaktudása érvényesülni tudjon, és biztonságot adjon a vásárlóknak.

Regisztráljon a MICE Business Day szakmai jegyéért minél hamarabb! >>>

Damiano Sabatino

Fotó: Travelport

Damiano Sabatino több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a távközlési, tanácsadási és szakmai szolgáltatások területén. Műszaki, kereskedelmi és felsővezetői pozíciókat töltött be a Motorola, a Telecom Italia, a Korn/Ferry és a SITA cégeknél.

A Travelporthoz történő csatlakozása előtt a SITA Dél- és Kelet-Európa üzletirányítási alelnökeként szerzett széleskörű ismereteket az utazási üzletágról.

Az elektronikai mérnöki diplomával rendelkező szakember 2008-ban csatlakozott a Travelporthoz. Dél-Európáért, majd Dél-Európáért és Észak-Afrikáért felelős ügyvezető igazgatóként tevékenykedett, 2019 óta tölti be a Vice President & Managing Director, Key Account Management, Europe pozíciót.