A HARD ROCK CAFE bemutatja a 2018-as burger világturné szereplőit

Forrás: turizmus.com

 2018. május 11. 14:50

A Hard Rock rajongók kedvenc burgerei a világ minden tájáról

Bon Voyage! A Hard Rock Cafe burger világturnéja ismét Budapestre látogat, hogy nemzetközi ízutazásra vigye ízlelőbimbóinkat. A burger világturné (World Burger Tour) korlátozott ideig elérhető speciális ajánlat,amelyben a különböző Hard Rock Cafék helyi burger specialitásai (Hard Rock Local Legendary © Burgers) játszák a főszerepet. A részt vevő helyszínek saját hamburgereinek ízeit június végéig élvezhetjük.

Kivételes dolog, hogy Budapesten kóstolhatjuk a barcelónai, a new yorki vagy például a római Hard Rock Cafék saját burgereit, és megismerhetjük az ottani séfek alkotásait több mint egy hónapon át. Májusban is és júniusban is 4-4 hamburgerrel találkozhatunk;

Május:

TENNESSEE BBQ BURGER - MEMPHIS, TN USA
Memphis-i szárazpácolt húspogácsa csemegeuborkával, memphis-i káposztasalátával, tépett sertéshússal, tangy barbecue szósszal, ropogós hagymával és cheddar sajttal. Fűszeres sült burgonyával tálalva.

OLÉ BURGER - BARCELONA, SPANYOLORSZÁG
Marhahús pogácsa kaliforniai paprikás romesco mártással, aiolival, grillezett zöldségekkel, kecskesajt darabokkal és friss rukkolával. Fűszeres sült burgonyával tálalva.

SPINACH CHICKPEA BURGER - ÚJDELHI, INDIA
Burgonyából, csicseriborsóból és spenótból készült házi pogácsa chilivel és korianderrel fűszerezve, friss rukkola, paradicsom, uborka és fűszeres joghurt mártás. Fűszeres sült burgonyával tálalva.

WHISKEY BACON BURGER - BRÜSSZEL, BELGIUM
Whiskey-vel pácolt marhahús pogácsa bacon szeletekkel, ropogós lilahagymával, olvasztott cheddar és Monterey Jack sajttal, fokhagymás aiolival, szeletelt paradicsommal és rukkolával. Fűszeres sült burgonyával tálalva.

Június:

HOLLYWOOD BURGER - HOLLYWOOD, CA USA
Legendásan finom marhahús pogácsa olvasztott brie sajttal, karamellizált salotthagymával, fokhagymás aiolival, friss rukkolával és paradicsommal, pirított hamburgerzsemlében. Fűszeres sült burgonyával tálalva.

TANDOORI SPICED CHICKEN BURGER - MUMBAI, INDIA
Frissítően könnyű mentás majonéz, Monterey Jack sajt, ropogós uborka, fűszeres csirke pogácsával és jégsalátával. Fűszeres sült burgonyával és mentás majonézzel tálalva.

BIG LITTLE ITALY BURGER - NEW YORK, NY USA
Egy pizza stílusú burger pepperonival, sült mozzarellával, pirított gombával és pizza szósszal. Fűszeres sültburgonyával tálalva.

WHEN IN ROME BURGER - ROME, OLASZORSZÁG
Klasszikus római burger pancettával, fokhagymás aiolival, rukkolával és ricotta sajttal, napon szárított paradicsommal pirított hamburgerzsemlében. Fűszeres sült burgonyával és Sriracha majonézzel tálalva.

A Hard Rock burgerek éppoly híresek mint a előadóművészek relikviái amelyek a falakat díszítik. Mindegyik burger a legjobb minőségű húsból, friss alapanyagokból, ízletes szószokkal, kiváló olvasztott sajtokkal készül tökéletesen kiegészítve kézműves fűszeres sült burgonyával, és a hozzá illő szósszal.

Speciális menühöz különleges italok is járnak; a Hard Rock koktélok ezúttal még nagyobbak, még frissítőbbek,és remek társai a hamburgereknek:

Rockin Fresh Rita
Olmeca tequila és friss lime keveréke fűszeres sóba mártott pohárban.

Classic Carribbean Mojito
Egy klasszikus kedvenc felturbózva: 3 éves Havanna rum, friss menta, lime és szóda, tetején Bacardi CartaNegra rummal és egy csipet porcukorral.

Mango Ginger Mojito
3 éves Havana rum és Bacardi Carta Negra rum keveréke a mangópüré friss ízeivel kominálva, lime, friss mentaés gyömbérsör.

Passion Fruit Mai Tai
A 40-es években, Kaliforniában keverték először ezt a Tiki klasszikust: Sailor Jerry fűszeres rum, maracuja püré,és egy tradícionális Tiki ízekből készült keverék.

Southern Style Lemonade (alkoholmentes)
Házi készítésű limonádé friss mentával és dinnyesziruppal jéghidegen keverve.

Passion Fruit Punch (alkoholmentes)
Narancslé, maracuja és gyömbérsör frissítő keveréke.

 

(X)