A Matild Palotában jártak az Aranykulcsosok

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 20. 17:50

Az idei évben másodszor, múlt héten kedd este tartott összejövetelt a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete. Budapest legújabb luxus szállodájának invitálására egy baráti hangulatú rendezvényen vehettek részt szeptember 14-én az egyesület tagjai.

A Marriott portfóliójába tartozó Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest szálloda lounge teraszán Sófalvi Rita Director of Rooms Operations és Theofilos Lakkas F&B Manager üdvözölte és mutatta be a szállodát, valamint a már vendégek körében is jól ismert Spago by Wolfgang Puck éttermet a portásoknak. Ételkóstolás közben maga az osztrák származású, hollywoodi Michelin-csillagos sztárséf is tiszteletét tette – közölték a szervezők.

matild_aranykulcsosok

Az Aranykulcsosok és Wolfgang Puck a Spago teraszán, szeptember 14-én

Fotó: Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete

Az est folyamán bemutatásra került a Luxury Collectionben szokásos, ám a budapesti kínálatban teljesen egyedi és új termék: a concierge tour. Az –amúgy a szálloda vendégei számára ingyenesen elérhető – házbejárás során, a Matild Palota alkalmazásában álló két kiváló Aranykulcsos portás, Madgics Szilvia és Bokros Áron mutatta be a ház történetét és az elérhető szobatípusokat a kollégáknak.

Kapcsolódó cikkek

Behajózott az Aranykulcs

2021. július 03.

Aranykulcsosok a Gundelben

2020. február 13.