Autentikus helyi élményeket kínál európai városokban a Mercure

Forrás: turizmus.com

 2023. május 04. 15:49

A Mercure listát készített az Európa legnépszerűbb városaiban található autentikus élményekről, a kiemelt látványosságoktól a rejtett gyöngyszemekig.

Az utazók könnyen használható online útvonalterveket kapnak a kihagyhatatlan helyi célpontokhoz, a helyi nevezetességektől a kulturális örökségeken, művészeti helyszíneket át a kulináris élményekig.

A Mercure Discover Local digitális útikönyvei segítségével a vendégek elmerülhetnek a városban, és úgy látogathatnak meg helyszíneket, ehetnek és ihatnak, mint a helyiek– adta hírül a Mercure hoteleket üzemeltető Accor.

Mercure Stare Miasto, Krakkó

Fotó: Sylwia Muratów-Boduch

A város legjobban őrzött titkainak és látnivalóinak felfedezésével töltött fárasztó nap után a vendégek egy közeli Mercure szállodába térhetnek vissza – ezek a Discover Local térképeken is szerepelnek.A Mercure új Discover Local térképei egy helyre gyűjtik a legjobb ajánlásokat, így minden utazás ingyenes és kényelmes kiegészítői. A Discover Local útmutatók és a helyi szakértők (Local Champions) minden egyes szállodában segítenek a vendégeknek az úti cél felfedezésében és a szálloda által közvetített helyi kultúra átélésében.

A városi útmutatók ezen a linken érhetők el. A titkos budapesti tippekről pedig itt lehet információt találni.