Az Infort választotta partneréül a Vienna House

Forrás: turizmus.com

 2018. június 27. 11:05

Együttműködésre lépett a Vienna House független európai hotelcsoport és az Infor Hospitality.

A megállapodás értelmében a lánc mind a 35 nemzetközi szállodájában bevezeti az Infor Hospitality Management Solution (HMS) nevű Property Management rendszert, ezzel automatizálva a Front Office folyamatokat. Az így megtakarított időt pedig a vendégek kiszolgálására tudják fordítani.

Az átfogó hotelmenedzsment-szoftver integrált szervizállomásként szolgál, az elemzéseket az Infor-d/EPM BI szoftverével végzik, az Infor EzRMS pedig lefedi a szállodalánc Revenue, illetve Yield menedzsmentjét.

A Front Office feladatok átfogó automatizálására a Vienna House 2016-ban indított pilot projektet az Infor HMS-el, amely sikeresen zárult le 2017 végén. A bevezetés során saját felületet fejlesztettek, amellyel lépésről lépésre az összes házat felszerelik. A rendszert összehangolták a Gustaffo.com elnevezésű digitális portaszolgálat alkalmazással is. A normál Front Office feladatokon túl az Infor rendszerén keresztül zajlik sok egyéb tevékenység is az ad-hoc-foglalásoktól kezdve a be- és kijelentkezésen át a housekeeping folyamatokig.

A Vienna House-nál nem ez az első innováció, okostelefonjaikon a vendégek egy sor szolgáltatást önállóan használhatnak a mobil-be- vagy kijelentkezéstől kezdve a digitális vendégkönyvön át az asztalfoglalásig a szálloda éttermében.

Az Infor a világ több mint 170 országában 16.500 alkalmazottat és 12 különböző üzletágban több, mint 90.000 ügyfelet számlál, mint például az Accor Hospitality, Wyndham Hotels and Resorts vagy a Kempinski Hotels.

További információk a http://www.infor.com/hospitality oldalon találhatók.

Az Infor magyarországi kapcsolattartója: Kühtreiber Adám, adam.kuehtreiber@infor.com, +436641315937.

(x)