Romániában bővít az Orbis

Forrás: turizmus.com

 2017. május 23. 11:51

Az idei év harmadik negyedév végén nyitja meg kapuit az első Bukaresten kívüli Mercure szálloda, a Mercure Sighisoara, Segesváron.

„A régió egyik legdinamikusabb piacán, Romániában elsősorban erős helyi partnerekkel együttműködve fejlesztjük tovább a szállodahálózatunkat, mellyel célunk a vezető pozíció megszerzése. A segesvári Mercure márka után további nyitásokat tervezünk Románia-szerte” – nyilatkozta Gilles Clavie, az Orbis Hotel Group elnök-vezérigazgatója.

A meglévő Binderbubi Hotel & Spa átalakítását követően fog csatlakozni a nemzetközileg jól ismert Mercure-hálózathoz és a helyi Daflog céggel kötött menedzsment-szerződés keretében az Orbis Hotel Group fogja üzemeltetni.

Binderbubi Hotel & Spa

Fotó: Binderbubi Hotel & Spa

A Mercure az AccorHotels nem sztenderdizált középkategóriás márkája, mely egymástól eltérő, erős helyi kötődéssel rendelkező szállodákból áll. A Mercure Sighisoara Binderbubi Hotel & Spa 52 szobával, 3 meeting teremmel, 2 étteremmel, egy bárral és egy spa-val rendelkezik.

A Citadella domb lábánál található szálloda három erdélyi-szász körzet metszéspontjában helyezkedik el, kiváló kilátást nyújtva a legfontosabb látnivalókra, miközben megkülönbözteti magát a tökéletesen harmonikus építészeti adottságaival egy olyan területen, amit áthat a történelem.

Kapcsolódó cikkek