„Bearanyozza" a Covid-hősöket az Ensana szállodalánc

Forrás: turizmus.com

 2021. június 07. 17:39

Ötszáz nappal az első európai Covid-19 eset után az Ensana – Európa vezető gyógyfürdőmárkája – bevezeti a „Gold for Heroes" programot az egészségügyi dolgozók elmúlt évben végzett rendkívüli munkájának elismeréseként.

Az Ensana az új program segítségével szeretné a Covid közvetlen közelében dolgozók rendkívüli munkáját méltóképpen elismerni – tájékoztatott a szállodalánc.A „Bearanyozzuk a Hősöket" program a Covid-frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók számára – a takarító személyzettől a mentőautók sofőrjein át a sebészekig – ingyenes Ensana Life Arany tagságot biztosít, amely az Ensana weboldalán található ajánlatokból 20 százalékos kedvezményre jogosít. Az Arany kártya további előnyei közé tartozik a korai bejelentkezés és késői kijelentkezés lehetősége, VIP-élmények, magasabb szobakategória és egyéb kedvezmények.

A programban való részvétel igénybevételéhez az alábbi két egyszerű lépést kell megtenni:

  • az Ensana weboldalán elérhető rövid regisztráció kitöltése,
  • az egészségügyi intézmény bélyegzőjével ellátott munkáltatói igazolás bemutatása érkezéskor a recepción.

 

A Covid-frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók pihenését segíti az Ensana

Fotó: Ensana

"Ez a legmagasabb törzsvendég-tagsági szintünk, amit leghűségesebb vendégeink 50, Ensana-szállodában eltöltött éjszakai tartózkodás után kapnak" – idézi a közlemény Mark Hennebry-t, az Ensana vezérigazgatóját. „Őszinte elismerésünket és tiszteletünket szeretnénk kifejezni minden egészségügyi dolgozónak, akik az elmúlt évben időt és energiát nem kímélve dolgoztak értünk. Reméljük, hogy ez a program segítségükre lesz a járványidőszak nehézségeinek feldolgozásában, és hozzásegíti őket valamelyik Ensana wellness-szállodában eltöltött néhány gondtalan naphoz. Úgy gondoljuk, hogy a Covid-frontvonalban dolgozóknak pihenésre és kikapcsolódásra van szükségük, amire szállodáink tökéletesen alkalmasak. A termálvízben való ejtőzés, az élményfürdőzés nyújtotta felfrissülés vagy egy relaxáló hatású testmasszázs bizonyára csodákat fog tenni egészségük és regenerálódásuk érdekében" – tette hozzá.Az Arany tagságon kívül az egészségügyi dolgozók „Ensana Hősök" sorsoláson is részt vehetnek, ahol öt szerencsés kiválasztottat egy 3 éjszakás wellnesstartózkodásra jogosító utalvánnyal jutalmaznak. Az Ensana mindenkit arra kér, nevezzék azokat, akik emberfeletti munkájukkal leginkább kiérdemelték a wellnesspihenést. A jelöléseket 2021. július 15-ig a heroes@ensanahotels.com e-mail címre várják az alábbiak megadásával: jelölt neve, beosztása, munkahelye, valamint egy rövid beszámoló a jelölt kivételes munkájáról.