Bükfürdőn lesz az MSZÉSZ őszi közgyűlése

Forrás: turizmus.com

 2016. október 05. 18:38

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége őszi közgyűlését november 23–24-én Bükfürdőn, a Caramell Premium Resort szállodában rendezi.

Az érdeklődők az ezen a linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével regisztrálhatnak közvetlenül a szállodánál 2016. november 14-ig.

10% kedvezményben részesülnek a megadott árakból, akik jelentkezése 2016. október 28-áig megérkezik a szállodába.

A most felújított, 2000 négyzetméteres wellnessterülettel, 400 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel, egyéb létesítményekkel kibővített Caramell Premium Resort Hotel 110 szobát biztosít a közgyűlés résztvevői számára.

Ezt meghaladó szobaigény esetén a Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában foglalhatók szobák a Caramellben megadott árakon. Ugyanakkor a Greenfield Hotel nem biztosít előfoglalási kedvezményt.

Az MSZÉSZ javasolja a kollégáknak, minél nagyobb számban vegyenek részt a közgyűlésen, hogy az érdekes szakmai program mellett Nyugat-Magyarország frissen felújított, bővített gyógy-,wellness-, konferenciavendégek fogadására felkészült szállodájával is megismerkedhessenek.

A közgyűlés végleges programjáról október 14-ig ad tájékoztatást az MSZÉSZ. Bármilyen, a közgyűléssel kapcsolatos kérdéssel a szövetség titkárságához, a jelentkezéssel kapcsolatos kérdéssel közvetlenül a Caramell Premium Resorthoz lehet fordulni.