Dübörög az Arabian Travel Market

Forrás: turizmus.com

 2015. május 05. 17:39

Hétfő óta dübörög az idén 22 éves ATM (Arabian Travel Market) Dubaiban, a Dubai International Convention and Exhibiton Centerben. A vásár május 4-től 7-ig tart, 86 országból 2700 kiállító, 400 standon várja a közel 23 000 látogatót.

A Magyar Turizmus Zrt. 2011-ben vett először részt a vásáron, akkor 80 négyzetméterrel, ám az elmúlt években már 100 négyzetméteres területen tud találkozni jövőbeni partnereivel a 12 kiállító partner.

 

Attrakcióként itt is kürtős kalács várja a látogatókat, és az Emirates Holiday prezentációja. A kapcsolatépítést segítendő, az Emirates Airlines 25 partnerével találkozhattak a magyar kiállítók a második nap délelőttjén, mely egy április végi, 10 fős magyarországi tanulmányút és workshop következő lépése volt – tudtuk meg Czunyi Tímeától, a Magyar Turizmus Zrt. piacfejlesztési menedzserétől.

 

Elmondta, és a kiállítók is megerősítették, hogy igen élénk az érdeklődés országunk iránt, és ami változott az elmúlt évekhez képest, hogy a standhoz érkező érdeklődők tudatosan és konkrét igényekkel érkeznek.