Egyéves a Kumánia

 2013. április 29. 13:56

Immár egy éve, 2012. május 1-jén nyitotta meg kapuit Kisújszálláson a Kumánia, amely gyógy- és strandfürdő, szálloda és gyógyászat egyben. Az alkalomra ünnepséggel készül a létesítmény.

- Az elmúlt egy évben nagyon sokat fejlődött a fürdő és a szálloda, december közepén a gyógyászati részleg megnyitásának örülhettünk. Köszönet illeti a kollégákat, és hálásak vagyunk minden támogatónknak is, hogy lehetővé tették, hogy a Kumániában egyre több vendéget fogadhassunk mondta Kui János ügyvezető igazgató.
Szerdán az egész napos programsorozatot 10:00 órakor Kecze István polgármester nyitja meg. 11:00-órától a Nagykun Néptánc együttes műsorát tekinthetik meg a vendégek, 13:00-órától Fit Kid bemutató, 14:00-órától a Golden Boys zenekar a nap további részében húzza a talp alá valót, élén Buchala Istvánnal. 16:00-órától Fúvós Esztrád, 18:30-tól sztárfellépőnk, a Desperado együttes zenél majd.
Önkéntesek egészségfelmérést tartanak a nap folyamán, és még számtalan szórakoztató meglepetés (például ugrálóvár) várja a vendégeket.