ÉS Deli nyílt a Kempinskiben

Forrás: turizmus.com

 2015. április 15. 14:47

A Kempinski Hotel Corvinus földszintjén kialakított Belvárosi Gasztronómiai Központ új hellyel gazdagodott: a Zsidai Gasztronómiai Csoporttal való sikeres együttműködés következő lépcsőfokaként megnyílt az ÉS Deli.

Ahogy Stephan Interthal, a szálloda igazgatója a megnyitón elmondta: mást jelent a deli New Yorkban és mást Budapesten, de Kínában, ahol több évet töltött szállodaigazgatóként, már meghonosodott a szállodán belüli deli fogalma. „A hotel a két évvel ezelőtti földszinti átépítéssel egyidőben hozta létre a Belvárosi Gasztronómiai Központ koncepciót, amelyet első perctől fogva rendkívül kedvezően fogadtak vendégeink és partnereink. A siker további inspirációkat adott a menedzsmentnek, és biztosak vagyunk abban, hogy az ÉS Deli trendszetter szerepet fog betölteni a város gasztropalettáján." – mondta Stephan Interthal, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest igazgatója.

 

Az új létesítmény „specialty coffee"-különlegességeket, az ÉS Bisztró konyháján frissen készült gourmet szendvicseket és friss péksüteményeket kínál, minden nap 7-22 óra között.  Az egészséges életmódra fókuszáló vagy vegetáriánus vendégek frissen préselt zöldség- és gyümölcsleveket fogyaszthatnak a húsmentes szendvicsek vagy a bircher müzli mellé. A kínálatot - akár ajándéknak is kiváló – borok és az ÉS Bisztró konyháján befőzött lekvárok, házi szószok teszik teljessé.

 

 

„Az ÉS Delivel a kávézási kultúrában kibontakozó új hullámot szeretnénk erősíteni egy újabb Zsidai-Kempinski együttműködés keretében" – mondta Zsidai Zoltán Roy, a Zsidai Gasztronómiai Csoport vezetője. Ezt az újhullámos mozgalmat a kávétermeléstől a pörkölésen át az elkészítésig nagyfokú gondosság jellemez. Ebbe a trendbe illeszkednek bele az ÉS Deli „specialty coffee"-i, amelyeket a neves, nemzetközileg is elismert kávészakértő, Nezvál Máté válogat és pörköl az ÉS Delinek.

 

Információ: www.esdeli.hu