Év Ifjú Szállodása 2016

Forrás: turizmus.com

 2016. november 24. 21:00

2016 Év Ifjú Szállodása Galló Zsolt, a négycsillagos superior, gyenesdiási Wellness Hotel Katalin szállodaigazgató-helyettese, marketing és értékesítési vezetője lett.

Zsolt 2006-ban érettségizett a Vajda János Gimnáziumban, Keszthelyen, majd a Pannon Egyetemen közgazdászként (BA) végzett 2011-ben, turizmus vendéglátás alapszakon, marketing szakirányon. Diplomamunkája: A Gyenesdiási TDM online marketingje. 2013-ban a Budapesti Gazdasági Főiskolán okleveles közgazdász (MSC) fokozatot szerzett, turizmus menedzsment szakon, egészségturizmus és területfejlesztés szakirányon. Diplomamunkája: A TDM jelentősége és szerepe egy település turizmusának példáján keresztül.

Szakmai pályáját nagymértékben orientálta családja. Már egészen fiatalon, családi vállalkozásunk szobakiadó időszakában kerékpárkölcsönzéssel kezdett foglalkozni, ami mára jelentősen kinőtte magát.

2007-ben már a Wellness Hotel Katalin marketing és értékesítési menedzsere, majd 2015-től a szálloda igazgató-helyettese. A szálloda az elmúlt években bővült, korszerűsödött és igen jelentős eredményeket ért el (pl. sikeres fejlesztési pályázatok, saját online foglalási rendszer, Tripadvisor díjak, Év Szállodája 2015. különdíj, Magyar Turizmus Minőségi Díj és EHQ Díj, Hotelstar 4* superior minősítés)

A fiatal szakember emellett üzemelteti a www.foglalasirendszer.hu online foglalási rendszert, amivel a szállodája is dolgozik. Vendégeik kb. 95%-a direkt foglalási csatornájukon keresztül foglal.

2009 és 2010 között részt vett a Programturizmus online marketing tevékenységében, 2011-2012-ben pedig a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület alelnökeként tevékenykedett.

Német nyelvből középfokú (B2) idegenforgalom szaknyelvi, angolból felsőfokú (C1) gazdasági szaknyelvi vizsgával rendelkezik.

Hobbija a futás, számos nemes versengésen elindult már, komoly sikereket elérve. E mellett fotózik, kenuzik, kerékpározik és sakkozik. Szeret utazni és idegen kultúrákat megismerni.