Új, egyedülálló F&B MENEDZSER képzés a Budapesti Metropolitan Egyetemen!

Forrás: turizmus.com

 2016. június 01. 12:15

Komoly szaktekintélyek bevonásával, az országban elsőként egyedülálló, gyakorlatorientált 2 féléves Food & Beverage Menedzsment képzés indul a Budapesti Metropolitan Egyetemen.

A képzésben végzettek a Food & Beverage Menedzsment elméletének és gyakorlatának teljes keresztmetszetét elsajátítják. Hozzájutnak strukturális ismeretekhez, a fogalomrendszer pontos használatához, és legfőképp mindannak gyakorlati felhasználására is kompetenssé válnak. Elsajátítják a hazai és a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott korszerű F&B menedzseri pozícióhoz tartozó technikákat, és a gyakorlatorientált oktatás érinti a multinacionális vállalati struktúra áttekintését ugyanúgy, mint a családi vállalkozások fennmaradásához szükséges tudnivalókat. A tanulók a képzésen nemzetközi szinten is versenyképes, azonnal alkalmazható tudást szereznek.

 

Dr. Grotte Judit szakvezető - aki bármilyen kérdésben szívesen segít a jgrotte@metropolitan.hu email címen - a képzésről elmondta: elsőként indul ilyen típusú felnőttképzés Magyarországon, aminek ötletét többek között a súlyos gondot jelentő szakemberhiány, a Gasztronómia éve, és a Magyarországon megrendezett Bocuse d'Or európai döntő adta.

Az általa megkeresett elismert szakemberek elkötelezettségüknek és szenvedélyüknek köszönhetően szintén fontosnak tartották, hogy minőségi gyakorlati F&B képzést hozzanak létre.

„A szakmától a szakmának” jelmondat alatt olyan oktatók vezetik az egyes tantárgyakat, akik az adott témakörrel a mindennapok során foglalkoznak, a témáik szakértői, elismert vendéglátóhelyek tulajdonosai, vezetői; az F&B üzemeltetésért felelős szakemberek, jó nevű séfek, cukrászok.

További részletek a képzésről >>

(x)