Legendák Éjszakája a Hotel Lycium****-ban

Forrás: turizmus.com

 2016. május 01. 16:55

Április 23-án a Hotel Lycium**** Debrecen Átrium éttermében került megrendezésre a Legendák Éjszakája élményvacsora.

Az eseményen legendás debreceni séfek: Boros László chef, Venesz - díjas mesterszakács, Fábián András chef, mesterszakács és Fehér Gábor chef, mesterszakács utánozhatatlan finomságait kóstolhatták meg az érdeklődők.


Az este fő vendégei, a legendák, olyan híres debreceni chefek, akiknek neve  fogalom nemcsak szakmai körökben, hanem az egész városban és a város határain kívül is, a konyhaművészet területén kivételesen nagy tehetséggel és szakmai tudással bírnak, számos híres debreceni étterem konyháját vezették nagy sikerrel és hatalmas tudásukat a következő generációnak is önzetlenül átadták. Sok olyan szakács és chef nőtt fel a kezük alatt, akik továbbvitték ezt az örökséget, és ma is meghatározóak a debreceni gasztronómiai életben.

Az érdeklődők olyan finomságokat kóstolhattak, mint a füstölt pisztrángpástétom, tárkonyos bárányraguleves, és szalonnában sült szarvasgerinc.

 

A Legendák Éjszakája élményvacsora egyszeri és különleges alkalom volt, és nagy megtiszteltetés a Hotel Lycium**** számára, hogy a debreceni gasztronómia ezen jeles és meghatározó személyiségei elfogadták Szerdi Zsuzsanna szállodaigazgató és Molnár László F&B Manager meghívását.