Már Bécsben is elérhetőek az ikonikus magyar kerékpárok

Forrás: turizmus.com

 2015. február 19. 14:17

A tavaszi kerékpárszezon derekán Bécs egyik legbringásabb kerületében várja az érdeklődőket az ősszel megnyílt Csepel kereskedés.

A Mariahilfer Strasse közelében magas minőségű fixik, városi, hegyi és gyermekkerékpárok széles választékát kínálja a bolt, amelyeket eddig csak egy határ közeli kereskedésben lehetett beszerezni.

„A Csepel az elmúlt években újra trendi lett. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően az új típusok megállják a helyüket a magas minőségi követelményeket támasztó és kemény piaci versenyt diktáló nyugati piacon is." – mondta el Peróczai Iván, a Csepel Zrt. értékesítési hálózatának igazgatója.

 

Az üzletnyitás mellett szólt az osztrák főváros kerékpáros-barát hozzáállása mellett a tény, hogy Bécsben több tízezres magyar közösség él, akik keresik a hazai termékeket, és akik ilyen módon könnyebben jutnak hozzá a Csepel új modelljeihez. A Csepel választékából elsősorban a városi bringák értékesítésén van a hangsúly, de ezek mellett a hegyi kerékpárcsalád és a gyermekkerékpárok is helyet kaptak az üzletben.

„A Csepel itt, Bécsben nem csak egy bolt. Szeretnénk azt, hogy aki betér hozzánk, átérezze egy kicsit a „Csepel életérzést", szeretnénk vele beszélgetni és egy igazi közösséget felépíteni." – mondta Sziromi-Nagy Tamás, a Csepelbike Austria vezetője.

A Csepel hosszú távú célja pedig, hogy a bécsi nyitással megnyíljon az osztrák piac, és idővel a Csepel elérhető márka legyen a legtöbb nagyvárosban.

www.csepelbike.at

Facebook.com/csepelbike.at