Márciusban nyit Mohács első luxus vendégháza a Duna partján

Forrás: turizmus.com

 2022. december 12. 13:16

Már épül Mohácson a Csele-patak és a Duna találkozásánál a Csele Secret Loft luxusház, amely márciustól csodás környezetben, jacuzzival és panorámaablakokkal várja vendégeit.

Speiser Gábornak és Speiser-Schell Zsanettnek régóta közös vágya volt, hogy a Duna mentén, a vízparthoz közel kialakítsanak egy vendégházat, ami az aktív és a passzív kikapcsolódás szerelmeseinek egyaránt kielégítheti az igényeit. Álmaik helyszínére idén tavasszal leltek rá Mohácson, egy eldugott telken, 10 kilométerre egy természetvédelmi övezettől.

A korábban itt álló, romos épületet elbontották, majd egy félgalériás loft házat húztak fel a helyére, melynek a kivitelezése azóta már az utolsó stádiumban van. A Dunától mindössze 30 méterre lévő vendégház frontrésze csak nyílászáróból áll, így bámulatos kilátás nyílik a környező zöld, fás területre.
„A munkálatok során próbáltunk mindent helyből beszerezni, és csak azokat az elemeket hoztuk messzebbről, melyeket nem értékesítenek és gyártanak a régióban” – magyarázta Speiser Gábor.

cseleloft

A Dunától mindössze 30 méterre lévő vendégház frontrésze csak nyílászáróból áll, így bámulatos kilátás nyílik a környezetre

Fotó: Csele Secreft Loft


A Csele Secreft Loftban a vendégek szabadon tölthetik majd elektromos autójukat a nap 24 órájában, és ingyen használhatják a két vadonatúj elektromos rollert is a környék felfedezéséhez, a kirándulás után pedig felfrissülhetnek a jakuzziban. A hölgy vendégeket exkluzív, selyemből készült kimonóval várják, melyet a pécsi Serpente ruhamárkával kollaborációban készítettek. A kimonó 100 százalékban biológiailag lebomló anyagból készül, vagyis egy év alatt lebomlik, ha valaki esetleg elássa.

Január elejére a tervek szerint elkészül a loft ház, de első körben tesztüzemben működik majd, hogy véletlenül se érje a vendégeket kellemetlen meglepetés, és az esetleges hibákat javítani lehessen.

A házaspár közölte, várhatóan március elsején nyitják meg hivatalosan is a Csele Secret Loft kapuit a vendégek előtt, de már akár karácsonyi ajándékként is lehet már vouchereket venni hozzájuk.