Még egy hétig lehet kedvezményesen regisztrálni a MaReSz Event Touch konferenciájára

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. február 01. 15:17

Már csak egy hétig tart az Early Bird kedvezmény a MaReSz március 8-i Event Touch rendezvényszakmai konferenciájára.

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége március 8-án nagyszabású rendezvényszakmai eseményt szervez a Hungexpo vadonatúj Kongresszusi Központjában.

Az Event Touch az egyetlen – csak rendezvényszervezéssel és annak minden területével foglalkozó – konferencia és kiállítás Magyarországon, amelyet a MaReSz kétévente rendez meg. Az idei konferencia fő fókusza a MICE-szakma jövője és adaptálódása a megváltozott körülményekhez: A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS JÖVŐJE, avagy mit tanult a szakma a pandémia okozta válságból.

A konferencia az alábbi kérdésekre keresi a választ:

  • Mi vár a rendezvényszakmára a járvány után? Előrejelzések, lehetőségek 2022-re.
  • Miben kell és hogyan tudnak alkalmazkodni a szervezők a megváltozott megrendelői elvárásokhoz?
  • Miként teremtsünk vonzó munkahelyet a rendezvényszervezés rapszodikus világában? Hogyan motiváljuk a munkavállalókat?
  • Hogyan szervezzünk valóban fenntarthatóbb és kisebb ökológiai lábnyomú rendezvényeket? Történt-e változás ezek megvalósításában a járvány miatt?
  • Milyen jogi, gazdasági, szervezési, értékesítési és egyéb kihívásokkal, változásokkal kell megbirkóznunk a jövőben?

Fotó: MaReSz

Az előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken ilyen és ehhez hasonló – a szakmát foglalkoztató – témákról, aktualitásokról, újdonságokról és praktikákról hallhatnak a résztvevők.

A konferencia mellett szakmai kiállítással, networking lehetőséggel és hatalmas lounge területtel készülnek a szervezők.

Az eseményre elsősorban a rendezvényszervezői szakma képviselőit, a MaReSz és a társszakmai szövetségek képviselőit, a corporate piaci rendezvényszervezőket, a rendezvényszervezést tanítókat és tanulókat várják, illetve mindenkit, aki ennek a szakmának a szervezői vagy beszállítói oldalán dolgozik, vagy csak egyszerűen érdekli a rendezvényszervezés világa.

Az előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében a résztvevők a szakmát foglalkoztató – témákról, aktualitásokról, újdonságokról és praktikákról hallhatnak.

Ne maradjon le! Regisztráljon 2022. február 10-ig kedvezményes early bird áron!

Az előzetes programról, a kiállítási lehetőségekről, valamint a regisztráció pontos menetéről és árairól a MaReSz weboldalán tájékozódhatnak.

Legyen ott Ön is március 8-án a MaReSz által szervezett szakmai konferencián a Hungexpo új Kongresszusi Központjában!

(X)