Teljes a Continental Group budapesti csapata

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. június 29. 16:40

A cégcsoport bővülésével párhuzamosan sales és marketing vonalon több személyi változás történt a közelmúltban a Continental Groupnál.

A csapat bővülésének és átalakulásának egyik oka a budapesti portfólió bővülése, ami sok változást hozott a szállodafejlesztéssel és -üzemeltetéssel foglalkozó vállalat szervezetében.

A feladatok bővülése mellett két kolléga távozása is szerepet játszott a pozíciókban bekövetkezett mozgásban: Béleczky Rita, a korábbi regionális marketing és PR-menedzser, valamint Juhász Fruzsina, a korábbi csoportos értékesítési vezető egyaránt anyai örömök elé néz, így feladataikat másoknak adták át.

A változásokat Hajdu Miklós vezényelte le értékesítési és marketing igazgatóként. A szakember a D8 megnyitása után került át a cégcsoport vezető pozíciójába, az elmúlt két év során szervezte újra a budapesti sales és marketing csapatot.

Elérhetősége: mhajdu@continentalgroup.hu

A cég kötelékében több mint 10 éve tevékenykedő Bogyó-Szatmári Éva regionális corporate sales managerként a Continental Group összes projektjét, üzletfejlesztését felügyeli és koordinálja.

Elérhetősége: eszatmari@continentalgroup.hu

Kárpáti Kitti a Sofitel és D8 Hotelek reservation manageri feladatai után lett a cég csoportos értékesítési vezetője.

Elérhetősége: kkarpati@continentalgroup.hu

A cégcsoport nemrég megnyílt butikszállodája, a Hotel Oktogon

Fotó: Continental Group

Schmidt Rebeka az Accor és Hunguest Hotelekben szerzett tapasztalatait kamatoztatva lát el cluster értékesítői feladatot szintén csoportos értékesítési vezetőként.

Elérhetősége: rschmidt@continentalgroup.hu

Molnár Zsófia tavaly májusban csatlakozott a csapathoz, külföldön és a Mystery Hotelben szerzett saleses tapasztalok után a cégcsoport szállodai marketinges projektjein dolgozik regionális marketing és PR menedzserként.

Elérhetősége: zsmolnar@continentalgroup.hu

Kovács Kinga a Grand Hotel Esztergom sikeres kommunikációs bevezetését követően most a cégcsoport vendéglátáshoz és golfhoz kapcsolódó marketingfeladatait látja el szintén regionális marketing és PR menedzserként.

Elérhetősége: kkovacs@continentalgroup.hu

Merényi Mónikát célzottan a cégcsoport belvárosi, 9 szakaszos golfpályája és rendezvényhelyszíne, a Continental Citygolf Club értékesítésére vették fel, a helyszín értékesítési vezetőjeként ő a Birdie Events házigazdája. Az itteni rendezvények értékesítését Faludi Rékával együtt végzik, aki a Birdie Events Sales Representative pozíciót tölt be, munkaköre az esküvőszervezésre fókuszál.

Elérhetőségeik: event@continentalgolf.hu, event2@continentalgolf.hu

Sas Dalma a rendezvényekhez kapcsolódó proaktív értékesítést végzi Birdie Events Pro Active Corporate Sales Managerként.

Elérhetősége: dsas@continentalgroup.hu