Svejk, a Kisvakond és a cseh sörök otthona lett egy estére a Residence Izabella

Forrás: turizmus.com

 2015. június 29. 17:15

Ha egyszer olyan díjat alapítana valaki, hogy ki szervezi a legötletdúsabb és legszórakoztatóbb partnerpartikat, jó eséllyel a közös cégcsoporthoz tartozó Residence Izabella és Mamaison Hotel Andrássy nyernének. Ezúttal az előbbi okozott emlékezetes perceket kiemelt partnereinek.

A hagyományos, általában júniusban megrendezésre kerülő partik helyszíne – kihasználva a helyszín adottságait – általában a magnóliafákkal árnyékolt belső kert, ahol fáklyák, padok, párpult teszi hangulatossá a környezetet. A jókedv a vendégeket sem zavarja, hiszen ők is meghívást kapnak az estére, amellyel sokan élnek is.

 

Az idei kerti parti a cseh gasztronómia és kultúra tematikája köré szerveződött: a „a Mamaison Kreatív Team" autentikus cseh ételekkel, kézműves cseh sörökkel, a prágai építészetet bemutató fotókiállítással, a Kórház a város szélén című filmsorozatot és Karel Gottot is megidéző kvízzel, és természetesen a Kisvakonddal készült. A programot közös cseh népdaltanulás is színesítette, sőt spontán közös tánc is.

 

Nem lehet említés nélkül hagyni az este egyik legemlékezetesebb momentumát, nevezetesen Nagy-Szász István, az Andrássy Hotel igazgatójának szakavatott - és a szemekbe a nevetéstől könnyeket csaló - bemutatóját a sörből készíthető kozmetikumokról. A gyakorlati bemutató sikeréhez persze az is nagyban hozzájárult, hogy mindehhez két gyermeke segédkezett.

 

A rendezvény témájának apropója, hogy a Mamaison brand 8 szállodájával közel egy éve a jelenleg 27 tagot számláló cseh tulajdonú CPI Hotels családhoz csatlakozott és 4-5 csillagos butikszállodáival és apartman hoteljeivel önálló brandként jelenik meg a csoport már meglévő, 3-5 csillagos brandjei mellett (Buddha Bar Prague, Clarion Hotels, Spa und Kurhotels, Fortuna Hotels).