Textíliaadományt kapott a kecskeméti kórház a Four Points by Sheratontól

Forrás: turizmus.com

 2021. július 17. 11:31

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont a Salesianer Miettex Magyarországi Kft.-vel közösen közel ezer leselejtezett textíliát, ágyneműhuzatot ajánlott fel a Bács-Kiskun Megyei Kórház részére.

Nyitása óta az osztrák hátterű Salesianer Miettex Magyarországi Kft. biztosítja a bértextíliát a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel számára, melyet időről időre újakra cserélnek – tudatta a két cég közös sajtóközleményében. A használt textíliák még jó állapotban levő részét a kecskeméti kórháznak adományozták, ezzel is szeretnék megköszönni az egészségügyi dolgozók áldozatos és példamutató munkáját.

Juszkó Anita, a Four Points by Sheraton Kecskemét igazgatója  elmondta, hogy "a 2021/2021-es évben vált aktuálissá a szállodában a teljes ágyneműcsere. Tekintettel arra, hogy ezeket már nem használja fel a bérbeadónk, mi pedig láttuk, hogy jó állapotban vannak, felkértük a Salesianer Miettex Magyarországi Kft.-t, hogy a használt ágyneműt ajánljuk fel a kórház részére. Nagy örömünkre a cég partnerünk volt ebben, így számunkra öröm, hogy ezekben a nehéz időkben összefogással segíteni tudunk.”

4points

Pap-Szekeres Anita (Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház) és Juszkó Anita (Four Points by Sheraton Kecskemét) az adománnyal

Fotó: Four Points by Sheraton Kecskemét

"A felajánlott textíliáknak intézményünk fekvőbeteg osztályain fogjuk nagy hasznát venni. A koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben, különösen nagyon örülünk minden felajánlásnak, hiszen egymás támogatásával, összefogással sikerült az eddigi hullámokat is megfékezni”– mondta Pap-Szekeres Anita, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház ápolási igazgatója.

Urbán Szilveszter, a Salesianer Miettex Magyarországi Kft. ügyvezetője hozzátette, hogy az ágyneműk további használata révén a fenntarthatósági szempontok még inkább érvényre jutnak, ami különösen fontos cégük számára.