Tisztújító közgyűlést tartott A VIMOSZ

Forrás: turizmus.com

 2017. június 29. 22:10

A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) június 29-én tisztújító közgyűlést tartott a Gundel étteremben, a jelenlévők Gál Pál Zoltánt újabb 2 évre megerősítették elnöki pozíciójában.

A Szövetség a következő két év szakmai tervei közül kiemelte a munkaerőhiány megoldására tett lépéseket, ahol több fórumon is tevékenykedik – tartalmazza a VIMOSZ közleménye.

Az ágazat versenyképessége szempontjából ugyancsak fontosnak tartja az áfacsökkentés kiterjesztését a teljes szektorra, valamint a reprezentáció kedvezményes adózásának elérését. A VIMOSZ ezen kívül az MGYOSZ-szal és VISZ-szel konzorciumban a munkavédelem fejlesztésére irányuló pályázat segítségével próbálja majd segíteni az ágazat résztvevőit.

A Közgyűlésen az Elnökség kiegészült a Gerbeaud részéről Pintér Katalinnal, valamint a Danubius Hotels Zrt. új vezérigazgatójával, Kovács Balázzsal. Az Intéző Bizottsághoz új tagként Temesvári Zsolt, a Danubius képzési és szervezetfejlesztési igazgatója, az Ellenőrző Bizottsághoz pedig Hencz Katalin, a Matar Gold Zrt. tulajdonosa csatlakozott.