Új horizontok előtt: QuaesTour

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2014. október 10. 17:37

A QUAESTOR Utazási Iroda 2014. október 13-tól az alábbi új márkanévvel és cégnévvel folytatja közel két évtizedes pályafutását: QuaesTour Utazásszervező és Utazásközvetítő Kft.

Az új név egy átfogó szerves fejlődési és átalakulási folyamat első része, amely garantálja, az utasok és az üzleti partnerek még kiemelkedőbb kiszolgálását

„A megújulás nem csak a közelgő 20 éves fennállásunknak, hanem egy új korszaknak is a szimbóluma. Utazási irodánk sikereivel olyan erős, különálló identitású üzletággá nőtte ki magát, hogy indokoltnak láttuk, a QUAESTOR Csoporthoz szorosan fűződve, de mégis jól megkülönböztethető márkává alakítását. Ezt jelképezi új nevünk is a QuaesTour. Szerteágazó portfoliónk: belföldi-, kiutaztatás, céges utaztatás, sport- és koncert utak mellett még nagyobb hangsúlyt kap a beutaztatás. Örömömre szolgál, hogy számtalan olyan újítást vezetünk be hamarosan, mellyel még több és még magasabb minőségi szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek.” mondta Végh Balázs a QuaesTour turisztikai igazgatója.

A két évtized sikere a QuaesTour kollégái odaadó figyelmének és a cég folyamatos innovációinak köszönhető, melyet a QUAESTOR csoport égisze alatt kiérdemelt Superbrands 2014 védjegy is tanúsít. A Beszállító és Utazásszervező partnereink támogatásával – akik továbbra is az egyik legmegbízhatóbb és legfegyelmezettebben fizető partnerként tekintenek ránk – értékesítésünk bővítésével tovább erősítjük a közvetítő és szervezési szerepünket a hazai és nemzetközi utaztatási piacon.

Viszonteladó partnereinket a nagy kedvezménnyel bíró és speciális Utazás Outlet ajánlatokon felül ingyenes repülőjegy és szállásfoglalási rendszerrel támogatjuk!

Az utazási iroda munkatársai több szakmai elismerést is magukénak tudhatnak, mint például a Pro Turismo díj, az Év utazásszervezője, az Év kongresszusszervezője, vagy az Év repülőjegy értékesítője, Business Traveller olvasói szavazatok alapján – a Legjobb Corporate Utaztató díja. (x)